Разберете каква е вашата скрита сила според деня, в който

...
Разберете каква е вашата скрита сила според деня, в който
Коментари Харесай

Каква е вашата тайна сила според деня на раждане?

Разберете каква е вашата скрита мощ съгласно деня, в който сте се появили на бял свят. 

Раждането на човек не е инцидентно, а в сходство с неговия нравствен път, който би трябвало да извърви на Земята. Изборът на избран ден от седмицата за първата глътка въздух въздейства върху хороскопа, заложбите на даден човек и като цяло е значима съставка от пъзела на това премеждие, наречено живот!

Понеделник

Това е ден на Луната и носи както удобните, по този начин и неподходящите свойства на нощното величие, славещо се със своето своенравие. Луната и понеделникът несъмнено покровителстват дамите. Момичетата, родени в този ден, стават прелестни майки, пазителки на домашното огнище и на традициите на дома и тъкмо в това се крие тяхната вътрешна мощ.

Вторник

Този ден е напълно под въздействието на Марс. Хората, родени във вторник, са избухливи, обичат да командват, имат корав темперамент и избират за себе си такава работа, която изисква повече интензивност и сила, оповестява „ АйУоъмън “. Родените във вторник са доста енергични и напористи, а от време на време и неуправляеми. Най-добрите им и мощни качества са способността за битка, неустрашимост, неприемането на злословия и интриги.

Сряда

Сряда се ръководи от Меркурий – настойник на търговията, занаятите, знанията и дейностите, свързани със слово, другарство и предаване на информация. Родените в неговия ден са приказливи, общителни, елементарно усвояват информация и излагат мислите си. Представителят на сряда е добър събеседник, умее да контактува и да сплотява хората, има организаторски качества и бързо реагира при променливи обстановки.

Четвъртък

Денят на Юпитер е този на хората, отнасящи се доста съществено към фамилията. Човекът на Юпитер като че ли от самото начало вразумява другите, а целият му живот е като че ли образец за останалите. Той е мощен, самоуверен, целеустремен, с развита вътрешен глас и дарба да предугажда бъдещи събития. Жизнен, въодушевен, сърдечен и отзивчив, човек-оптимист, който обича и почита и е подготвен на всичко за хората.

Петък

Денят на Венера – настойничка на любовта и изкуствата. Хората, родени в петък, са обаятелни, вежливи, чувствени, ласкави и за тях е доста значима външната хубост. Жените, родени в петък, способстват за мира, спокойствието и хармонията в дома и на работното място. Тези дами имат креативен пристрастености и естетически нюх и точно в това се крие тяхната същинска мощ!

Събота

Денят на Сатурн – една доста сериозна планета. В този ден се раждат философи, учени, учители – хора, отнасящи се отговорно към всичко, което става в тях, с тях и към тях. Роденият в събота се отличава с огромно усърдие, мощ, възторг, самообладание, развъртян разсъдък, емоционален темперамент, развито възприятие за дълг и отговорност. Той е сериозен, независим, разумен, удобен и предпазлив човек.

Неделя

Вие сте подложени на едновременното въздействие на Слънцето и Уран. Много взискателни към себе си, вие можете да образувате мощен темперамент. Определено сте амбициозни, изобретателни и целенасочени. Обичате, само че в същото време и умеете да ръководите група хора. Силното ви персонално наличие и възприятието ви за отговорност будят доверие и с лекост успявате да се превърнете в водачи на групата от хора, с които работите.

Инфо: http://evolife.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР