Районният съд в Монтана наказа с 2 години “Лишаване от

...
Районният съд в Монтана наказа с 2 години “Лишаване от
Коментари Харесай

Районният съд в Монтана наказа с 2 г. затвор рецидивист със 17 присъди

Районният съд в Монтана наказа с 2 години “Лишаване от независимост “ В. К. И. за осъществена от него поредна кражба в изискванията на рисков рецидив.
На 29 юни 2020 година подсъдимият В.К. И. влезнал в дома на Я. Г. Ц. в село Владимирово и лишил от стая в къщата железен бокс и 90 лв.. Няколко дни по-късно крадецът е бил оголен и арестуван от чиновници на Министерство на вътрешните работи и против него било формирано досъдебно произвеждане.
23 годишният В. К. И. е със 17 предходни осъждания за закононарушения срещу собствеността. Кражбата от вкъщи на Я. Г. Ц. той направил две седмици откакто бил освободен от пандиза във Враца. След като се срещна с всички доказателства и свидетелски показания по делото съдът призна В. К. И. за отговорен в кражба, осъществена при изискванията на рисков рецидив, защото единствено от 2015 до 2020 година подсъдимият е осъждан пет пъти за осъществяване на тежки умишлени закононарушения с влезнали в действие присъди и от изтърпяването на наказванията му не са изтекли 5 години.
Районният съд произнесе против В. К. И. присъда от 2 години „ Лишаване от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване на наказването.
Присъдата може да се апелира или стачкува пред Окръжния съд Монтана в 15 дневен период.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР