Районният съд в Бяла осъди на 2 г. затвор с

...
Районният съд в Бяла осъди на 2 г. затвор с
Коментари Харесай

Тираджия, пребил и опитал да изнасили румънка, отърва затвора

Районният съд в Бяла осъди на 2 година затвор с 4-годишен изпитателен период 66-годишния водач на ТИР Илия И., който се опита да изнасили, преби и ограби румънка.

Освен това камионджията би трябвало да заплати на 38-годишната потърпевша и обезщетение за претърпени неимуществени вреди в размер на 1500 лева, оповестиха от прокуратурата.

На 29 март т.г. 66-годишният Илия правил курс с товарен автомобил от румънския град Брашов до Велико Търново. На Околовръстния път на Букурещ водачът взел на „ стоп “ румънка. Тя помолила българина да я закара до Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ", само че двамата не говорили за възнаграждение на транспортната услуга.

По пътя водачът на няколко пъти протегнал ръка да я опипва, само че дамата му обяснила, че не е продажница. Въпреки това откакто минали през граничния пункт "Дунав мост ", в региона на село Обретеник водачът отбил по вторичен път, спрял камиона до гориста околност и изискал полови услуги.

Румънката съумяла да се отскубне и да излезе на открито. Опитала да вземе двете си чанти, само че водачът ги издърпал от ръцете й, слязъл от камиона, настигнал я и почнал да и нанася побой, само че тя побегнала и се скрила в храстите.

Илия И. е приет за отговорен за опит за обезчестяване и обир на 200 румънски леи, 6 кутии бира и две чанти с облекла, всичко на обща стойност 221 лв..

Присъдата на първоинстанционният съд не е обжалвана и е влезнала в действие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР