Районната прокуратура във Варна предаде на съд 34-годишен мъж, причинил

...
Районната прокуратура във Варна предаде на съд 34-годишен мъж, причинил
Коментари Харесай

Съдят мъж, причинил телесни повреди на варненец с пиратки

Районната прокуратура във Варна съобщи на съд 34-годишен мъж, предизвикал четири междинни телесни повреди на варненец с пиратки.

На 5 септември 2016 година потърпевшият варненец и фамилията му са били на вилата си в местността Ален мак. В двора имало събрана шума и листа и мъжът решил да ги изгори. Тогава се появил чужд мъж, който разпоредил на притежателя на парцела да изгаси огъня. Непознатият бил подсъдимият Руслан.

Между двамата почнал спор, при който притежателят на вилата обяснил, че огънят е дребен. Непознатият отишъл някъде и се върнал. В краката на А.Р. паднало нещо и той се навел да види какво е. Установил, че това е пиратка със разпален фитил.

Той се е тормозил, че пиратката може да нарани него или тъща му, която също била на двора. Взел я, с цел да я изхвърли, само че тя гръмнала в ръката му. През това време 34-годишният мъж е гръмнал още две-три пиратки в непознатия двор и избягал.

Пострадалият е бил отведен в незабавния център от своя съседка, където му била оказала здравна помощ. Назначената по делото съдебномедицинска експертиза открила, че мъжа е получил многофрагментно строшаване на пръст, разкъсно-контузна рана, скъсване на сухожилието на мускула на пръста, на тъпанчевата мембрана, контузия на три пръста, довели до ампутация на последните им фаланги и други.

Съдебните медици описали в експертизата четири междинни телесни повреди, породени от хвърлените пиратки. Предстои делото против подсъдимия да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР