Районната прокуратура във Варна предаде на съд 29-годишният Стефан Б.,

...
Районната прокуратура във Варна предаде на съд 29-годишният Стефан Б.,
Коментари Харесай

Съдят мъж, изнасилил ученичка

Районната прокуратура във Варна съобщи на съд 29-годишният Стефан Б., който ще дава отговор за обезчестяване на малолетна ученичка, като използвал за това мощ, както и за дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление по отношение на същото момиче.

На 16 февруари 2017 година към 19,45 ч. на път към автобусна спирка, където имала среща с приятелката си, потърпевшото момиче минало по пътека сред два хипермаркета във Варна. Зад храстите забелязало мъж, който бил с маска с прорези на очите и устата и с качулка. Малко по-късно мъжът ненадейно хванал за ръцете 17-годишната ученичка, която направила опит да се освободи от нападателя си.

За да не вика, мъжът запушил устата й с отскубната трева с пръст и макар молбите на момичето, направил блудствени дейности. След това изнасилил девойката и избягал.

Направената ДНК-експертиза по делото уличава причинителя, чийто ДНК-профил изцяло съответствува с този на Стефан Б. Той е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ от 1 март 2017 година Предстои делото против 29-годишния мъж да бъде планувано за разглеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР