Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняеми двама мъже

...
Районната прокуратура в Стара Загора привлече като обвиняеми двама мъже
Коментари Харесай

Задържаха двама мъже за кражба на пари от офис в Стара Загора

Районната прокуратура в Стара Загора притегли като обвинени двама мъже - на 28 и 32 година за кражба на пари от офис в града, оповестиха от обвиняването.

На 28-29 юни през нощта те са прекосявали по покрива на постройка. Видели, че в прилежаща постройка има офис на компания . Движейки се по покрива и фасадата на постройката, достигнали до прозорец на офис-помещение.

Отворили го посредством деформиране на дограмата и влизайки почнали да търсят какво да лишават. В незаключен долап намерили левове и валута и ги взели . Купили си наркотични субстанции и играли хазартни игри. Останалата сума е открита и конфискувана при осъществен персонален обиск.

Те са откраднали  10 800 лева, 7100 $ и 550 евро. Двамата са имали и съизвършител, който при задържането им е избягал, укрил се е и е разгласен за търсене.

Обвиняемите са осъждани за закононарушения срещу собствеността. Наблюдаващият прокурор е постановил задържане за период от 72 часа и по негово искане съда определил мярка за неотклонение - непрекъснат арест и за двамата. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР