Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем днес 56-годишен мъж

...
Районната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем днес 56-годишен мъж
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на мъж, увредил автобус в Пловдив и цапнал с микрофон шофьора

Районната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен през днешния ден 56-годишен мъж с букви А.Л., за това, че на 25 юни 2023 година в града е увредил рейс " Темса Сафари ", благосъстоятелност на акционерно сдружение. Той е упрекнат също, че по хулигански подбуди е предизвикал лека телесна щета на 54-годишния водач на транспортното средство.

Двете закононарушения са квалифицирани по член 216, алинея 1 и член 131, ал.1, т.12 вр. чл.130, алинея 1 от Наказателния кодекс, оповестиха от държавното обвиняване.

Между 21 и 22 ч. в неделя в пътния сектор сред спирката на Централната жп гара и бул. " Хаджи Димитър " в Пловдив се движел рейс, употребен за транспорт на служащи. В него бил единствено водачът му. На сектор от пътя в ремонт, където придвижването се осъществявало единствено в едното платно, бил спрял лек автомобил " Мерцедес ". До него стояли двама мъже, които разговаряли. Единият от тях бил А.Л., който карал леката кола. Тя пречела на придвижването и не разрешавала на рейса да премине. На два пъти лидерът на рейса подал звуков сигнал с клаксона. А.Л. преместил автомобила, само че дистанцията не било задоволително. Той се доближил към рейса и счупил лявото странично стъкло на затворения шофьорски прозорец, хвърлил паве по лидера , само че не съумял да го уцели. След това взел микрофона от рейса и блъснал с него водача в слепоочието . Стъклата от счупения прозорец предизвикали порезни рани по ръцете и тялото на водача.

За случая е бил подаден е сигнал на тел. 112. Образувано е досъдебно произвеждане.
 Пиян мъж счупи стъкло на рейс на градския превоз в Пловдив
Пиян мъж счупи стъкло на рейс на градския превоз в Пловдив

Той хвърлил бутилка по транспортното средство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР