Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение срещу прокурорския син

...
Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвинение срещу прокурорския син
Коментари Харесай

И прокуратурата в Бургас повдигна обвинение срещу Васил Михайлов


Районната прокуратура в Бургас е повдигнала обвиняване против прокурорския наследник Васил Михайлов от Перник за нанасяне на междинна телесна щета. Това заяви държавното обвиняване, представено от Българска телеграфна агенция.

19-годишният юноша е разследван за нахлуване на мъж в Созопол на 31 август 2021 година Вследствие на нанесените удари в лицето на потърпевшия, той е бил подложен на няколко интервенции на носа.

От прокуратурата прецизират, че към този миг обвинителният акт не е импортиран в съда, само че това следва да се случи скоро.

Припомняме, Софийска районна прокуратура по които има 12 тома материали. Прокурорският наследник сега се намира в следствения арест в Бобов дол, защото Софийският областен съд

Михайлов е под стража от лятото на предходната година, като първото разпоредително съвещание по делото против него би трябвало да се организира в София към края на февруари.

Главният прокурор на обвинения, пернишкия прокурор Бисер Михайлов, а в края на юни 2022 г. по свое предпочитание той се раздели с поста.
 Сигналите против бияча, прокурорски наследник от Перник, набъбват Обновена
Сигналите против бияча, прокурорски наследник от Перник, набъбват

Материалите за 8 закононарушения са в 12 тома
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР