Районна прокуратура-Видин е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт

...
Районна прокуратура-Видин е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт
Коментари Харесай

Изправят пред съда обвиняеми за хулиганство и побой в центъра на Видин

Районна прокуратура-Видин е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против трима обвинени за осъществени от тях закононарушения - безчинство и причиняване на телесна щета, оповестиха от обвиняването.
Около 11.20 часа на 16 май, мъж излизал на разходка със фамилията си. Пред жилищен блок на ул. „ Цар Александър II “ той се засякъл с обвинените. Без забележима причина, зародил скандал сред него и двамата от групата. Ситуацията бързо ескалирала. Двамата се доближили, като обкръжили жертвата.
Предусещайки заплахата от физически спор, мъжът се опитал да остави на тротоара едното от единадесетмесечните си деца, което държал в ръцете си. Тогава върху него се нахвърлили четиримата обвинени, които му нанесли удари с палки, бухалки, ръце и крайници по тялото и главата.
Докато нанасяли побоя на В.С., пред голям брой жители, обвинените му отправили обидни изрази и закани.
Викали му: „ Ще изнасилим жена ти пред теб, ти ще гледаш и няма да можеш да направиш нищо! “, „ Сега ще те убием! “, „ Ще схванеш какво е да те бият роми! “, „ Ще изпратим хора от Австрия да те убият! “.
Не след дълго, на местопроизшествието пристигнали чиновници на Министерство на вътрешните работи. Още същия ден обвинените били арестувани. В резултат на побоя, на потърпевшия била породена лека телесна щета, изразяваща се в отоци в разнообразни елементи на главата, кръвонасядания по главата и тялото, охлузвания, строшаване на зъбната коронка.
Понастоящем обвинените са с наложени ограничения за неотклонение „ гаранция в пари “ в друг размер.
Предстои съдът да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР