Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо производство относно нанесена лека

...
Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо производство относно нанесена лека
Коментари Харесай

Друсаната танцьорка Габриела, която помете 10 коли пияна и преби студентка в нощен клуб, го загази яко

Районна прокуратура-Пловдив разпореди провеждането на бързо произвеждане по отношение на нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по член 131, алинея 1, т. 12, вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс. От откритите към сегашния миг обстоятелства е видно, че в ранните часове на 11 май Катя А. от гр. Пловдив чествала рожден ден със свои другари в нощен клуб в града. Около 02.50 часа Катя А. отишла до тоалетната в заведението и на излизане непознато за нея лице от женски пол й нанесло удар с пестник в лицето в наличието на очевидци.

От удара Катя А. паднала на земята и от носа й потекла кръв.

Установена е самоличността на лицето, отправило удара - Габриела Медарова от гр. Пловдив, като към сегашния миг същата е арестувана за 24 часа.

По делото следва определяне и разпити на всички очевидци на случая, правене на здравна експертиза по отношение на типа на нанесената на потърпевшата телесна щета и механизма за причиняването й.

За закононарушението по член 131, алинея 1, т. 12, вр. с член 130, алинея 2 от Наказателен кодекс законът планува наказване до една година отнемане от независимост или пробация.

Работата по случая продължава.

Междувременно от прокуратурата оповестиха за БЛИЦ, че скандалната танцьорка не е нарушила гаранцията си, защото става дума за процесуална мярка по друго наказателно произвеждане.

Габриела не се е укривала и е можела да бъде открита в дома си. От прокуратурата прецизираха още, че този случай касае бързо произвеждане.

Припомняме, че единствено в средата на месец април Медарова се озова в ареста, откакто пияна и дрогирана опустоши 10 паркирани коли в пловдивския кв. " Кючук Париж ". В съда родителите й твърдяха, че била положително момиче и не употребявала алкохол и опиати.

Медарова беше освободена от ареста против гаранция. Първоначално гаранцията беше 20 хиляди лева, само че след обжалване беше понижена на 5 хиляди лева

Кристина Иванова, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР