Районна прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен

...
Районна прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен
Коментари Харесай

Безкраен кошмар! Мъж пребивал системно жена си във Видин, тя опита да се самоубие

Районна прокуратура – Видин внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против Т.К. на 52 години за причиняване на телесна щета в изискванията на домашно принуждение и довеждане до опит за самоубийство.
От май 2022 година жена с букви П.Г. заживяла на фамилни начала с обвинения Т.К. Няколко месеца по-късно двамата сключили цивилен брак, като единствено след 10 дни той нанесъл първия побой над брачната половинка си.
Пострадалата не алармирала полицията и на никого не споделила за случилото си. По същия метод постъпила и след следващия случай на принуждение против нея в края на м. октомври 2022 година
Около 20 ч. на 11.11.2022 година сред двамата още веднъж зародил скандал, траял до към 4 ч. на идващия ден. Обвиняемият бил под въздействие на алкохол, обиждал дамата, нанесъл й побой.
Дори когато Т.К. задремал потърпевшата П.Г. траяла да се притеснява от физическо принуждение по отношение на нея, не виждала излаз от обстановката и не знаела по какъв начин да се оправи с нея. Съпругът й наложително ограничавал персоналния й живот, независимост и права – не допускал свободно и независимо излизане от жилището и осъществявал непрекъснат надзор по телефон.
Изплашена и травмирана от случилото се, дамата погълнала лекарства за отравяне, в резултат на което й прилошало. Била открита паднала от обвинения, който се обадил на телефон за незабавни случаи 112. Пристигналият на място медицински екип транспортирал потърпевшата в болница за лекуване.
Впоследствие П.Г. подала тъжби против обвинения в полицията и в съда, завела бракоразводно дело. Спрямо него била издадена ограничаваща заповед.
Предстои делото против Т.К. да продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР