Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт срещу Я.Т.

...
Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт срещу Я.Т.
Коментари Харесай

Зверство! 46-годишен изнасили 15-годишно дете, а после...

Районна прокуратура – Благоевград е внесла обвинителен акт против Я.Т. (на 46 години) за осъществени от него закононарушения – обезчестяване, блудствени дейности и основаване на нецензурен материал с присъединяване на малолетно момиче, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Обвиняемият Я.Т. и потърпевшото петнадесетгодишно момиче – В., се познавали от към девет години, около другарските връзки сред фамилиите им. Освен това тя била в другарски връзки с по-голямата му щерка, с която се познавали от дребни. Майките им също били в другарски връзки, като девойките оставали да преспиват в къщата на едната или на другата, написа вести.бг.

От 20.03.2018 година обвиненият Т. позвънил няколко пъти по телефона на В., като желал от нея да се срещнат, под претекст да поговорят и да получи информация за държанието на щерка си и жена си. Момичето му отказвало. Обажданията му станали все по-чести и настоятелни, като В. решила да се отбие до адреса, на който живеело приятелското семейство, както и да вземе свои облекла, които по-рано била оставила у тях.

Около 14 ч. на 23.03.2018 година тя отишла в жилището, където се намирал единствено обвиненият Я.Т., който пиел ракия. Първоначално мъжът я разпитвал за жена си и щерка си. Впоследствие обаче той се доближил и почнал да я прегръща, опипва и целува. Момичето се отдръпнало и направило опит да се съпротивлява и да го отблъсне. Обвиняемият я бутнал към едно от леглата, свалил дънките й и я блъснал по лицето, след което осъществил принудителен сексуален акт и блудствени дейности с петнадесетгодишно момиче.

Освен това Я.Т. снимал на мобилен телефон три видеоклипа, съдържащи действителни блудствени дейности и съвкупление с присъединяване на потърпевшата. Мъжът я заплашил, че в случай че опише за случилото се на майка си или на жена му, щял да ги разгласява в обществена мрежа „ Facebook “.

По време на осъществяваните от Т. незаконни действия, траяли към два часа, той нанесъл голям брой удари по разнообразни елементи на тялото и лицето на детето, дърпал го за косата, заплашвал го с нож и словесно. Същият ден, откакто се прибрала у дома разплакана, В. споделила на майка си за случилото и бил подаден сигнал в Районното ръководство в гр. Благоевград.

От м. март 2018 година обвиненият Я.Т. е с мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Предстои насрочване на разпоредително съвещание по делото.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР