Районен съд-Самоков разгледа искане за вземане на мерки за неотклонение

...
Районен съд-Самоков разгледа искане за вземане на мерки за неотклонение
Коментари Харесай

Оставиха в ареста Пиже и съучастниците му

Районен съд-Самоков прегледа искане за взимане на ограничения за неотклонение „ задържане под стража “, импортирано от Районна прокуратура-Самоков, по отношение на обвинените Трайчо Василев-Пиже (на 48 години), Я.Я. (на 32 години) и М.М. (на 23 години).

Тримата са привлечени в качеството на обвинени за осъществени от тях закононарушения – причиняване на телесна щета на орган на властта при осъществяване на службата му и приложимост на мощ по отношение на него за разстройване осъществяване на служебните отговорности.

Деянието бе осъществено в региона на гр. Самоков на 15.06.2022 година

Съдът почете настояването на Районна прокуратура-Самоков, като дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените Т.В. и Я.Я.

За техния съизвършител – М.М., съдът одобри доводите на прокуратурата за виновността на лицето за осъществяването на действията, само че му взе мярка за неотклонение „ домакински арест “ с гривна за електронна наблюдаване. Мотивите за това са чисто правосъдно минало на обвинения, неявяване на престъпни прояви и съществуване на непрекъснат адрес на територията на страната.

Наложените ограничения за неотклонение на обвинените подлежат на обжалване и митинг в законоустановения период.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР