Районен съд - Плвдив отложи делото срещу Георги Георгиев -

...
Районен съд - Плвдив отложи делото срещу Георги Георгиев -
Коментари Харесай

Отложиха делото Дебора - адвокатът на насилника внезапно се разболял

Районен съд - Плвдив отсрочи делото против Георги Георгиев - упрекнат, че е обезобразил 18- годишната Дебора с макетно ножче. Делото се гледа в Пловдив откакто всички съдии от Стара Загора си направиха отказ. Двама прокурори от Районна прокуратура Стара Загора бяха в Пловдив за процеса.

Съдът обаче отсрочи делото за друга дата, тъй като юристите на обвинения Георги не се явиха на днешното съвещание, тъй като единият има дело, а другия е сполетян от непредвиден здравословен проблем. Адвокатът на Дебора, Симеон Даскалов, изиска от съда да бъде назначен нов длъжностен юрист, с цел да не се изпадне в сходна обстановка и да не се протака процеса. Припомняме, че на предходното съвещание делото  бе върнато на  Районна прокуратура – Стара Загора за премахване на позволени основни процесуални нарушавания в хода на досъдебното произвеждане.  Сега пропуските по обвинителния акт са отстранени и всичко е наред, разясниха след съвещанието от държавното обвиняване, заяви.

Делото против младия мъж ще протече по общия ред, като ще бъдат изслушани голям брой очевидци и движимости лица. 

Дебора Михайлова е поискала 200 000 лв. от Георги Георгиев за породените ѝ имуществени и неимуществени вреди. Желанието ѝ обаче не е било почетено от магистратите, с цел да не се затрудни производството. 



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР