Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура –

...
Районен съд – Лом одобри споразумение между Районна прокуратура –
Коментари Харесай

Съдът в Лом наказа със 7 месеца затвор шофьор, управлявал нередовна кола без книжка

Районен съд – Лом утвърди съглашение сред Районна прокуратура – Монтана, Териториално поделение – Лом, и отбраната на подсъдимия А. Ц. К. за наказване 7 месеца „ Лишаване от независимост “ дейно за осъществени от него две закононарушения - ръководство на моторно-превозно средство /МПС/ без надлежна регистрация и без удостоверение за право на ръководство.
На 1 ноември 2020 година чиновници на Министерство на вътрешните работи спрели за инспекция в Лом А. Ц. К., който карал „ Фолксваген Пасат “ и открили, че автомобилът, благосъстоятелност на различен жител, не е регистриран и е с сложени директни регистрационни табели, които са с изминал период, годен до 28 август 2020 година Проверката установила още, че А. Ц. К. ръководи автомобила и без да има удостоверение за ръководство на МПС, освен това единствено месец откакто е наказван за същото по административен ред. Няколко месеца преди този момент органите на Министерство на вътрешните работи заловили А. Ц. К. да кара без брошура, за което му е бил формиран акт и на 23 септември 2020 година му е било връчено наказателно разпореждане на Началника на бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Монтана, което е влезнало в законна мощ на 1 октомври 2020 година
Пред съда подсъдимият А. Ц. К. - с главно обучение, осъждан, се призна за отговорен и съобщи, че непринудено подписва съглашение за наказване „ Пробация “ за период от 7 месеца за ръководството на нерегистрирано МПС и още едно наказване - 7 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен „ непоколебим “ режим, за ръководството на автомобил без удостоверение за право на ръководство откакто е наказван за същото по административен ред и от това наказване не е изтекла една година.
Съдът наложи на А. Ц. К. едно общо наказване – най-тежкото от двете – 7 месеца „ Лишаване от независимост “ при първичен непоколебим режим.
Определението на съда е дефинитивно и не предстои на тъжба и митинг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР