Районен съд – Кюстендил одобри споразумение, с което 40- годишната

...
Районен съд – Кюстендил одобри споразумение, с което 40- годишната
Коментари Харесай

Кюстендилка вилня в заведение, стреля с пистолет

Районен съд – Кюстендил утвърди съглашение, с което 40- годишната Елица Тодорова се призна за отговорна, като причинител на непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. На 30 юли 2019 година тя е обиждала и крещяла против клиенти и личен състав на заведение, намиращо се на ул. „ Ракла “ в Кюстендил, произвела изстрел пред заведението с газов револвер.

За тези си дейности обвинената е осъдена с „ отнемане от свобода” за период от 3 месеца, осъществяването на което се отсрочва за изпитателен период от 3 години.

Подсъдимата се признава за отговорна и в закононарушение по член 144 от Наказателен кодекс. Тя е заплашила ликвидиране и е произвела изстрел с газ – предупредителен револвер. За това закононарушение ще изтърпи наказване “лишаване от независимост “ за период от 7 месеца, осъществяването на което да се отсрочи за изпитателен период от 3 години.

Престъплението, за което бе реализирано и утвърдено съглашение, е осъществено от Елица Тодорова в изискванията на действителна цялост с друго закононарушение – за ръководство на МПС след приложимост на алкохол, за което е реализирано съглашение, влезнало в действие на 8 август 2019 година

Съдът постанова общо наказване за закононарушенията по двете каузи: “лишаване от независимост “ за период от 7 месеца, като отсрочва осъществяването му за изпитателен период от 3 години и причислява и наказването „ отнемане от право да ръководи МПС “ за период от 7 месеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР