Района прокуратура-Пловдив – Териториално отделение-Карлово привлече като обвиняем 50-годишен мъж,

...
Района прокуратура-Пловдив – Териториално отделение-Карлово привлече като обвиняем 50-годишен мъж,
Коментари Харесай

Син преби 91-годишния си баща в Сопот и се закани да убие сестра си

Района прокуратура-Пловдив – Териториално отделение-Карлово притегли като обвинен 50-годишен мъж, за това, че на 16.03.2024 година в гр. Сопот, обл. Пловдив, е предизвикал на татко си, на 91 година, телесна щета, изразяваща се в травма на главата, ръката, строшаване на носни кости и повърхностни рани по дланта, като действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Мъжът, чиито букви са Н.Б., е упрекнат и за това, че на 10.03.2024 година в гр. Сопот, обл. Пловдив, се заканил с ликвидиране на сестра си, на 54 година, като това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му и действието е осъществено в изискванията на домашно принуждение.

Установено e, че на 16 март 2024 година в гр. Сопот мъжът се прибрал в дома си след приложимост на алкохол. Той показал експанзия по отношение на 91-годишния си татко. Н.Б. го блъснал в региона на главата, като му счупил носни кости и го наранил с вилица по ръката. Близки на 91-годишния мъж съумели да го изведат от вкъщи му и се обадили в полицията. Пострадалият е бил откаран и прегледан в болница. Установено е още, че при битов скандал на 10 март 2024 година обвиненият се е заканил с ликвидиране и на сестра си.   

Мъжът е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Днес, 28 март 2024 година, по искане на Районна прокуратура-Пловдив Районен съд-Карлово дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Н.Б.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР