„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик

...
„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик
Коментари Харесай

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ участва в състезание по индустриално инженерство


„ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД, световен разработчик и снабдител на за висококачествена информационна съгласуваност, взе участие в съревнование по индустриално инженерство T.I.M.E.S. - Tournament in Management and Engineering Skills, проведено от „ Сдружение на студентите по индустриално инженерство и мениджмънт “ в Техническия Университет - София / Локална група ESTIEМ. Отборите бяха два – по 4 участника във всеки тим, които бяха студенти главно 4 курс, като множеството учат Индустриално инженерство, оповестиха от компанията. Събитието се организира в ТУ-София. Състезанието се състоя от две елементи - решение на проблема и показване на решенията. Казусът беше показан от отдел Инженеринг в „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД. Журито беше от двама преподаватели, един алумни и двама представители на компанията - Радослав Радев - Управител и Златозар Иванов - Мениджър Производствен Инженеринг.

Студентите се бяха подготвили чудесно и с огромно предпочитание, и пристрастеност презентираха пред журито. Успяха да отговорят на въпросите и дадоха своите предложение към компанията, на база заданието. Отборът-победител бе награден с парична премия и присъединяване в лятната стажантска стратегия Ready & Motivated 2019 година на компанията..

„ Смятаме, че индустриалните инженери и индустриалните мениджъри са нужни фрагменти и в следствие експерти в необятен набор от промишлеността и е значимо ранното и поредното взаимоотношение със студентски организации и бизнеса “, съобщи Радослав Радев, шеф на „ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД.

ESTIEM произлиза от European students of industrial engineering and management. Основана е през 1990 в Дортмунд, Германия, като опция за елементарно пътешестване и свързване със студенти от специалността по целия континент. Всяка година се провеждат над 120 събития с научен, професионален и културен аспект. В България ESTIEM е показана в Техническия университет – София, а локалната група от 10 дейни студенти съществува публично от 2001 година

За R&M

„ Райхле и Де-Масари България Пръдакшън “ ЕООД е част от интернационалната група R&M, която работи допълнително от 40 страни. Компанията е учредена през 1964 година и е в топ 3 в бранша в Европа и Средния изток. Комуникационните решения за съгласуваност се употребяват за създаване на офисни мрежи, центрове за данни и обществени мрежи.

В България има още една компания от групата. Търговското сдружение "R и M България " ЕООД е учредено през 2007 година, със седалище и адрес на ръководство град София. Тя предлага портфолио от висококачествени артикули и системи за информационни мрежи и мрежи за данни. Компанията оперира на 13 пазара в югоизточна Европа, ръководени от офиса в София, и разполага с висококвалифицирани специалисти в региона на мрежовото съоръжение.

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД и продуктите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в уеб страницата на компанията: www.rdm.com









Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР