Райънеър (Ryanair) добави София към списъка с полети от лондонското

...
Райънеър (Ryanair) добави София към списъка с полети от лондонското
Коментари Харесай

"Райънеър" обяви полети до Лондон от 15 май, но още не се продават

Райънеър " (Ryanair) добави София към листата с полети от лондонското летище Станстед, започвайки от 15 май.

Те към този момент са на уеб страницата за продажби на ирландския транспортьор, където се вижда, че те ще са 3 пъти седмично - в понеделник, сряда и петък. Но сега търсенето демонстрира, че за продажба на билети не е препоръчан даже първият полет след по-малко от седмица.

Дестинацията е една от новите към така наречен лимитирано разписание, чиято дълготрайност към този момент е продължена до 28 май.

" Работим с държавните управления на Европейски Съюз в опит да поддържаме открити някои минимални връки поради незабавни случаи, въпреки пасажерите на борда да са доста малко ", изяснява Олга Павлонка от " Райънеър ". Тя споделя и това, което е записано в разписанието: " Към момента чакаме постоянните полети да се завърнат някъде през юли ". В момента над 99% от самолетите на компанията са паркирани.

От 6 април със заповед на министъра на опазването на здравето е неразрешено влизането на чужденци от Англия, а през днешния ден той разгласи, че желае този режим да продължи най-малко до 13 юли. От своя страна, Англия вкарва обвързване всеки, идващ със аероплан, да се подложи на 14-дневна карантина. Това важи и за английски жители, а чужденците би трябвало да потвърдят на границата, че има частен парцел, в който могат да се самоизолират за две седмици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР