Райън Гослинг има режисьорката на „Барби“ Грета Геруиг, която се проваля в нови кадри зад кулисите на „Аз съм просто Кен“

...
Дори режисьорът на Барби“ Грета Геруиг не може да вземе
Коментари Харесай

Дори режисьорът на „Барби“ Грета Геруиг не може да вземе „Кеноф“ на Райън Гослинг.

Актьорът, който играе ролята на Кен във филма, накара Геруиг да се смее на снимачната площадка, докато снимаше музикалната поредица „Аз съм просто Кен“, както се вижда в нови кадри зад кулисите, които бяха пуснати в понеделник.

Видеото показва как двойката се напуква, докато гледа възпроизвеждане на Гослинг, пеещ за живот на „руса крехкост“, и по-късно се навежда от смях, след като актьорите от Кенс танцуват около снимачната площадка по време на скандалния „Beach off“.

В друг клип Геруиг весело хвърля ръце към устата си, след като гледа как Гослинг яростно разкъсва палтото си и дори Симу Лиу, който също играе Кен, се вижда да го губи заедно с Гослинг по време на танцовата поредица от 1950 г.

И сякаш ангажиментът на Гослинг да изпълни тази роля не беше достатъчно ясен, талантът на тройната заплаха е подсилен, когато той е видян да заковава напълно своите танцови движения в бонус кадри, на които изпълнява части от музикалния номер по време на различни репетиции.

Китаристът на Guns N’ Roses Слаш също се вижда да записва китарната си партия за песента, а продуцентите Марк Ронсън и Андрю Уайат са представени как правят магията си в студиото, докато актьорският състав на Кенс пее със страст, докато записва резервните си вокали.

Премиерата на "Барби" беше по кината миналия месец и имаше огромен успех в боксофиса. Филмът е спечелил над 1 милиард долара в световен мащаб, което прави Геруиг първата самостоятелна жена режисьор с филм на стойност милиард долара.

Поредицата „Аз съм просто Кен“ във филма илюстрира разочарованието на Кен от динамиката между него и Барби на Марго Роби. Двамата са най-добри приятели, но чувствата на Кен към Барби надхвърлят това.

„Аз съм просто Кен. Там, където аз виждам любовта, тя вижда приятел“, пее той. „Какво ще й трябва да види мъжа зад тена и да се бори за мен?“

Ясно е обаче, че Гослинг е много повече от Кен и той е Кеноу.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР