Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля от продажба различни на продукти с

...
Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля от продажба различни на продукти с
Коментари Харесай

Изтеглят от продажба нискомаслена извара заради риск от наличие на метални частици


Ravensburg Milchwerke GmbH изтегля от продажба разнообразни на артикули с извара като защитна мярка за отбрана на потребителите, поради евентуален риск от съществуване на железни частици. От нерешителност сдружението изтегля от пазара всички евентуално наранени партиди. Процедурата се прави в цялостно съдействие със здравните органи и при цялостно съблюдаване на процедурата за информиране на дистрибуторите, оповестиха от комерсиалната верига " Кауфланд ", която популяризира засегнатия артикул - нискомаслена извара без лактоза Kfree в опаковка от 200 г със период на валидност до 28 септември 2023 година Продуктът е с номер на баркода 4335896563589 и с идентификационен код DE BW 08175 EG. Продуктите с друг период на валидност не са наранени.
 Срокът на валидност е маркиран от долната част на опаковката:
 Рисковият артикул е по рафтовете в цяла Европа от средата на август. Продажбите му са спрени неотложно. Призовават се закупилите подобен го изхвърлят или да го върнат в магазина. Сумата за покупката ще бъде възобновена.
 Металните частици в храната могат да причинят вътрешни пострадвания, както и пострадвания на устата и гърлото, в случай че се употребяват. В този случай или при подозрение за вътрешни пострадвания потребителите се приканват да се съветват неотложно с доктор и да оповестят, че е употребяван нечист артикул.
  " При запитвания разполагаем на потребителите е националният безвъзмезден потребителски телефон 0800 12 220.
 Безопасността на нашите клиенти и качеството на нашите артикули са наши съществени цели. Изказваме страдание за случая и сме създали всичко допустимо да разгадаем случая, с цел да подсигуряваме, че нашето произвеждане продължава да дава отговор на строгите стандарти за качество и сигурност на храните ", показват от " Кауфланд ".
 
news.bg
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР