Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който

...
Раците са много всеотдайни и любвеобвилни до момента, в който
Коментари Харесай

Това е най-подлата зодия

Раците са доста всеотдайни и любвеобвилни досега, в който не бъдат провокирани. Те се стремят да не обидят никого, постоянно мислят за другите и когато някой ги обиди по някакъв метод те го одобряват доста персонално.
Често са затворени в себе си и могат да се провиснал пред не доста хора. Дават всичко за приятелите си и постоянно поставят на напред във времето техните проблеми. Това е и повода и те да чакат същото. Когато не го получат стават раздразнителни и доста рискови.

1. Най-добри другари и най-жестоки врагове – Раците могат да бъдат най-верните другари, само че предизвикани излизат от черупката си и стават учудващо жестоки и отмъстителни.
2. Винаги намират време за приятелите и фамилията си. Никога не ги подценяват, тъй като за тях те са най-важното и скъпо нещо.
3. Дават всичко за половинката си, мъчно се отпускат пред някого, само че създадат ли го обичат доста мощно, даже от време на време задушаващо. Те са доста прочувствени и чувствителни и от време на време даже години не им стигат да преглътнат разлъка и да продължат напред.
4. Раците се нуждаят от доста внимание, само че за разлика от Лъва те не го търсят от инцидентни хора, а единствено от най-близките си хора.
5. Често за измъчвани от носталгия. Връщат се въображаемо в предишното и дълго време не могат да се откъснат от него, изключително в случай че им е било скъпо.
6. Обичат срещите със остарели познати. Често си уреждат такива срещи, тъй като обичат да си спомнят минали моменти с близки хора.
7. Настроенията им постоянно са една от двете крайности - или са на седмото небе от благополучие, или са тотално съкрушени от тъгата си. Когато са в неприятно въодушевление или тъгуват за нещо, общуването с тях става доста мъчно, много постоянно даже невероятно. Приятелите им би трябвало да се научат да не одобряват това персонално.
8. Умеят да вземат решение проблеми и да избират най-правилното решение. Доста постоянно подценяват себе си, поради приятелите и фамилията си. Решават да изберат техните проблеми преди своите.
9. Ако имаш другар представител на тази зодия, в никакъв случай няма да се чувстваш самичък. Те постоянно са до теб и се стремят да го демонстрират непрекъснато. Когато става въпрос за другари и семейство стават безстрашни и са подготвени на всичко, с цел да защитят околните си.
10. Раците имат доста добра вътрешен глас, необходим им е няколко минутен диалог, с цел да разчетат изцяло характера на индивида против тях.
11. От блян към съвършенство представителите на тази зодия постоянно се разпиляват в ненужни стъпки, вместо да спрат, да се огледат и да подходят рационално. При тях обаче възприятията постоянно са преди разсъдъка.
Раците са една от най-интересните и неразбрани зодии, само че в случай че се сдобиете с подобен човек в обкръжението си не го изпускайте за нищо на света, тъй като в случай че сте правилни с тях, те ще бъдат до вас вечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР