Расте напрежението в Перник заради липсата на наказания за бияча

...
Расте напрежението в Перник заради липсата на наказания за бияча
Коментари Харесай

Напрежението расте! Соченият за бияч 18-годишен прокурорски син в Перник: Няма да се напрягам заради някакъв си дъртак


Расте напрежението в Перник поради неналичието на санкции за бияча на локална футболна легенда.

Местна футболна легенда и сегашен треньор е в „ Пирогов “ с голям брой контузии след побой. Румен Андонов е атакуван в центъра на града. Всички прокурори в Перник си направиха самоотвод, тъй като арестуваният и по-късно освободен за случая е наследник на прокурор.



След като афишират обществено във „ Facebook “ за побоя на треньора, със фамилията се свързват доста хора, които описват за още сходни случаи. Според разказите им причинителят е еднакъв, съобщи БТВ.

Задържан за побоя, разпитан и по-късно освободен е 18-годишният Васил Михайлов. Пред БТВ той отхвърли всички обвинявания.

„ Уж съм го блъснал няколко пъти. Той е можел да избяга от агресора след първия удар. Аз съм с патерица, а и няма да взема да се напъвам поради някакъв си старец. Може някъде да не си е върнал парите и някой да го е пребил. Аз не мога да кажа, може да се е спънал “, сподели Михайлов.

"Има монтажи, а и записите в съда не се одобряват за доказателство ", уточни младежът.

Въпреки повече от 23 обвинявания против нещо няма нито една присъда. Хората си изясняват това, че татко му е прокурорът Бисер Михайлов.

Бисер Михайлов не е открит за коментар. Той беше задържан през 2010 година за изнудване и лихварство. По-късно виновността му не беше потвърдена и през днешния ден той е зам. -окръжен прокурор на Перник. /кадър БТВ /

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР