Расизмът е глупав начин на отделни единици да запълват живота

...
Расизмът е глупав начин на отделни единици да запълват живота
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: На стадионите виждаме криви мутри, които продават наркотици


Расизмът е малоумен метод на обособени единици да запълват живота си. Но общоприет проблем за мен няма. Английските ентусиасти се биха между тях. Видях какво вършат по "Витошка ", полицията трябваше да е по-твърда с тях. Бяха пияна тайфа, която се държи безобразно. Това съобщи в утринния блок на Bulgaria on air евродепутатът, зам.- ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и претендент за кмет на София Ангел Джамбазки.

Коментарът бе във връзка снощния мач на Българския народен тим по футбол против тима на Англия, на който имаше провокации и расистки намеци от страна на част от присъстващите на стадиона.

"Наркодилъри запълниха стадионите, към този момент естествени хора с деца не вървят на мачове. На стадионите виждаме криви мутри, които продават опиати. Те предизвикат, а те не са ентусиасти, а провокатори. Същите хора скапват митингите ", сподели още той.

"Ердоган е деспот и заплашва мира в целия район. Европейски Съюз дълго се вършиха, че не виждат какво прави турската страна. В Европа бяха тежко лицемерни. Накрая една огромна немска компания реалокира европейско произвеждане в Турция. С обществени пари те изнасят компанията в Турция. Турция, която избива почтени хора, бият публицисти и замърсяват околната страна ", добави Джамбазки.

"Република Македония е братска. Една дребна групичка политици в Македония приказват с нас едно, с Брюксел друго. С ясно условия ще подкрепим македонската страна за участие в Европейски Съюз. Македония опита да подлъже жителите си, че договарянията за участие е участие в Европейски Съюз ", разяснява още зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

"Не единствено проби за алкохол и опиати би трябвало да се вършат на някои претенденти, а и психотест. Вместо да се дават решения за проблемите на града, претендент дава предложение за пердах и то на тези години. Това поведение е неприемливо. Възпитан съм да не удрям по-възрастни. Побоят отпада за акцията ", отговори Джамбазки на поканата на Волен Сидеров за физически дуел.

"Когато на евроизбори ги бием 7 към 1, то те стартират да си търсят оправдания. Тези хора се застояха по кръчмите и изгубиха връзка с народа ", обърна се претендентът за кмет на София към партия "Атака ".

"Не участваме избори, с цел да оказваме помощ или пречим на някого. Ако не виждах проблеми, нямаше да се кандидатирам за кмет. Моите съперници няма да работят против ромските махали. Северните региони не живеят в София и като софиянци. На тези региони казусът е, че нямат градски превоз. Тези региони имат потребност от електробуси и по-чест превоз. Не е почтено към гласоподавателите, да им кажем да гласоподават за различен, откакто са го създали за нас ", разкри Ангел Джамбазки.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР