Рашисткото министерство на агресията съобщи, че близо до село Майско

...
Рашисткото министерство на агресията съобщи, че близо до село Майско
Коментари Харесай

Удариха ли украинците отново Крим? Гори поредна руска военна база

Рашисткото министерство на експанзията заяви, че покрай село Майско (във краткотрайно окупирания Крим) е избухнал пожар в склад за краткотрайно запазване на муниции от съветските окупационни войски.

" В резултат на пожара е имало експлозия на боеприпасите, които са се съхранявали там. Сериозно потърпевши няма, подхващат се ограничения по гасене на пожара ", декларират още съветските агресори,.

Колаборантът Сергей Аксьонов, назначен от съветските окупатори за гаулайтер, съобщи, че са ранени двама души, само че опасност за техния живот няма. Не се оповестява дали има загуби измежду персоналния състав на войнската част, чийто муниции са унищожени.

Поредните гърмежи в съветски боен склад се случиха рано тази заран. Руските окупационни управляващи първоначалн отвърдяха, че става дума за пожар на ел. подстанция. В същото време ръководителят на Меджлиса на Кримскотатарския народ Рефат Чубаров съобщи, че гори съветска военна част в село Азовско, което се намира в Джанкойския регион на краткотрайно окупирания Крим.

Преди него националният народен представител Алексей Гончаренко заяви, че е унищожоен склад с съветски муниции.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР