Ръсел Бранд е изправен пред нови обвинения, той се „засмя“ в радио шоу, след като „се изложи пред жена`

...
Бранд: Можехме ли да направим повече?“Последният обвинител на Бранд е
Коментари Харесай

Бранд: „Можехме ли да направим повече?“

Последният обвинител на Бранд е жена – която BBC нарича „Оливия“ за да защити нейната самоличност - който обвинява Бранд в сексуално престъпление през 2008 г.

Предполагаемият инцидент е първият път, когато той е обвинен в сексуално неправомерно поведение и след това е чул да се говори за това, според BBC News.

И повдига сериозни въпроси за корпорацията как тази част от шоуто, която беше предварително записана, е успяла да бъде излъчена само дни по-късно, съобщи BBC News.

„Казах не , не, не'

Оливия твърдеше, че Бранд се е изложил пред нея преди 15 години в Лос Анджелис, докато тя работеше в същата сграда като BBC.

Тя каза, че е отворила вратата на Бранд и неговия екип, които бяха там, за да запишат предварително епизод от Шоуто на Ръсел Бранд за Радио 2, на 16 юни 2008 г.

Оливия каза, че е влязла в банята и тогава е забелязала Бранд зад себе си.

В разказа си пред BBC Бранд каза, че ще прави секс с нея, а тя каза „не, не правиш“.

Тя каза, че след това той й показа своя гениталии "и аз казах не, не, не".

Оливия каза, че след това Бранд прибра гениталиите си обратно в панталоните си и вратата на банята беше затворена, когато се чу "блъскащ" шум, с някой, който каза "Ръсел , търсен си в студиото на радиото".

Прочетете още:
Обвиненията са пълни
Миналите предупреждения на звездите отново изплуват
От наркоман до противоречива комедийна звезда

Обвинителят казва, че се е почувствала „отвратена“ след инцидента

Оливия каза, че се е върнала на бюрото си, невярваща на случилото се, и е изпратила съобщение на служител на BBC в офиса за това.

Тя каза, че служителят й е казал, че знае какво се е случило, защото Бранд е говорил за това в студиото, съобщи BBC News.

Съобщава се също, че Оливия по-късно е проследила записа след скорошни обвинения срещу Бранд се появи.

Радио епизодът, излъчен на 21 юни 2008 г., включва разговор между Бранд и колегата му Мат Морган, който каза: „[Минаха] 25 минути, откакто той показа своята w**** на дама" и спомена за "рецепционистката".

Бранд очевидно се чува да се смее в записа.

Оливия, която никога не е работила като рецепционистка, каза, че се е почувствала отвратена, когато тя чу, че аудиото не е изрязано.

Оливия никога не е подала оплакване, според доклада на BBC News, който добавя, че ръководството на BBC е било информирано за инцидента през 2019 г., но не са предприети официални действия.< /p>

Щракнете, за да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

BBC за разследване

Говорител на BBC каза: „Много съжаляваме да чуем за тези обвинения и ние ще ги разгледаме.

„Ние извършваме преглед, за да разгледаме обвинения от такова естество и ако жената, която е споделила историята си, желае да говори с нас, ще бъдем много нетърпеливи да чуя от нея и всеки друг, който може да има информация.

„Ключова част от прегледа е да разберем какви оплаквания са били направени по това време, дали е имало информация за поведението на Ръсел Бранд, докато е работил в BBC радио и какво е направено в резултат. Ние, разбира се, ще говорим с екипа на бюрото и всеки, който е работил там през 2008 г. като част от това.

"Освен това генералният директор [Тим Дейви] беше много ясен, че някои предавания от този период са , и са непростими и напълно неприемливи и никога няма да бъдат излъчени днес.“

Мат Морган каза в изявление, предадено на BBC News: „До този момент не бях наясно с естеството на тази среща. Изразих съжалението си сега, като се връщам назад към въздействието на шоуто и това е още един пример.

„Неотдавнашното отразяване беше много притеснително за четене и аз повтарям абсолютното си осъждане на всяка форма на малтретиране на жените"

Sky News се свърза с представители на Brand за коментар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР