Ръсъл Уилсън и Сиара се сдобиха с част от акциите

Ръсъл Уилсън и Сиара се сдобиха с част от акциите ...

Куотърбек и певица станаха акционери в клуб от МЛС.

Ръсъл Уилсън и Сиара се сдобиха с част от акциите на американския футболен клуб Сиатъл Саундърс. Куотърбекът на Сийхоукс и певицата ще си партнират в управлението с бившия директор на "Майкрософт" Тери Майерсън и неговата съпруга Кейти Майерсън, както и рапъра Макълмор, който е израснал в града.

"Доволни сме, защото Сиатъл е нашият дом. Това е мястото, в което искаме да отгледаме нашите деца и мястото, с което сме завинаги свързани. Искаме най-добрите футболисти в света да играят в Сиатъл и отборът да спечели много титли!", обявиха двамата в съвместно съобщение.

Football. Fútbol. We Love them both! @ciara and I are fired up to announce we are Team Owners of the Seattle @SoundersFC one of the best soccer franchises in the world! We can’t wait for our kids to grow up loving Soccer! Family is everything! #SoundersIsFamily pic.twitter.com/LbOCt7WI5i
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) 13 август 2019 г. Саундърс спечелиха купата на МЛС през 2016 година и водеха в класацията по зрители средно на мач в осем поредни сезона, докато играеха на "СенчъриЛинк Фийлд". Това е и домът на отбора по американски футбол Сиатъл Сийхоукс, чийто куотърбек е Уилсън.

В момента Сиатъл се намира на второ място в Западната конференция.

Източник: sportal.bg