Рапърът Спенс захапа своя колега Ицо Хазарта, който в последните

...
Рапърът Спенс захапа своя колега Ицо Хазарта, който в последните
Коментари Харесай

Спенс за Хазарта: След 200 дни на протести и концерт за ГЕРБ, Христо Колумб откри Америка - slava.bg

Рапърът Спенс захапа своя сътрудник Ицо Хазарта, който в последните дни интензивно подлага на критика министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов поради изявлението му: "Ресторантите и заведенията не са ни приоритет ".

Ето какво показа Спенс пред HotArena:

Няколко дни чета вярното, интелигентно мнение на един мой Колега, по отношение на падението на различен образован човек и не, че не съм склонен с това мнение, не, че не желая и аз, да отворят заведенията, където е работното ми място, само че тъкмо от неговата уста, ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми. И тъй като познавам Хазарта от повече от 20г. ще си разреша да го разясня. Мога да го кажа и в рима - опознай първо Ицо, след това го сЪди, та той 30г опознава Буч, преди да го изпъди.

Да пееш на концертите на водещите политически сили не е от през вчерашния ден или оня ден, а от времето на Костов, само че да забравиш по какъв начин доста скоро Яде кюфтетата на Герб е УРА - услужлива рапърска амнезия. За непросветените в музикалния отрасъл ще кажа, че особено, на концерти, на които единствено сцената с озвучаването и осветлението коства десетки хиляди левове, се знае, освен какво ще написа зад тила ти, а и броя на хавлиите и минералните води, за кетърнга - няма да приказвам. Разбираемо е, когато, откакто се разплатиш с балета и делнеш с другите от групата, да си в меланхолия, какъв брой остава за теб, съпоставено с други сътрудници, даже без приблизително обучение. Да виждаш, по какъв начин простаци в хип-хопа Ни, взимат по една торба с пари и да се чувстваш непризнат е обикновено, само че тази обществена действителност не е от през вчерашния ден.

Отдавна остарели издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да - децата не ядат книги. Трябва да ги четат, само че след, като са сити. Един ден ти написа в нета за `Сърцето на хлебарката` - това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара...Ами кажи за кой е тогава? Да не е за теб? Аз, сътрудник, с изключение на сърце имам и топки, само че в случай че би трябвало да стигнем до твоето сърце, би трябвало да тръгнем откъм... отвора зад твоите.Питах се, за какво не участваш в една друга ария, в която вземат участие останалите двама от Ъпсурт и Гудслав - прочут и като Бол фейс - индивидът, който измисли стила на римуване, натрапен, в следствие, на необятната публика като `твоя` жанр. А то стартира по този начин - Не разбирам, за какво се карате? Пара да барате. Е*и ги...Е, аз разбирам! Разбирам твоето държание и проваляне и мога да ти задам гатанка - изначало бяха четирима, след това дълго време трима, неотдавна са двама, само че той пее и самичък. Що е то??

Не инцидентно, на доста групи водачите, започнаха солова кариера, само че като те боли нещо, кажи си бе - хората ще те схванат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други отговорни. Всички други, които вършат чалго-рап и всевъзможен долнокачествен поп и ти ги осмиваш, само че другояче ги пускаш през канала ти в Тубата, с цел да печелиш проценти, от тяхното проваляне. Браво господине...пусни банкнотата да мине!Знам, че мразиш комунизма, социализма и всички други строеве с изключение на капитализма с лъх на народна власт, само че в случай че не се беше родил `79, щеше да си прочел толкоз книги, колкото днешния средностатистически юноша. А да, знам какво ще ми отговориш - не е от ЕГН - то, а тъй като майка ми е библиотекарка. Не диспутирам. Ти вероятно си прав!

Бих перефразирал обичания ти Бай Тошо - желаете да вършим гражданска война, приятели? Няма проблем, само че за нея, някой, би трябвало да заплати!

Не се сърди. Имаш неповторимо възприятие за авто-хумор и си ми приветлив, само че протеста по малкия екран е също тип Шоу. Даже си ми прекомерно приветлив,...като пълнител на писалка, от изборна секция!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР