Рапърът Снуп Дог, когото позабравихме в последните години, напомни за

...
Рапърът Снуп Дог, когото позабравихме в последните години, напомни за
Коментари Харесай

Снуп Дог подобри рекорд на Гинес

Рапърът Снуп Дог , който позабравихме в последните години, подсети за себе си по много необикновен метод. Преди дни той усъвършенства връх на Гинес за максимален коктейл.

Съставките на внушителното по размери пиво са следните - 180 бутилки джин, 38 опаковки портокалов сок и 154 бутилки бренди от праскови . Всичко това, изсипано в голяма чаша, висока 1.5 м., и разхвърляно от рапъра с гигантска сламка.

Дог нееднократно е възпявал коктейла, комбиниращ джин и сок в своите песни. А в този момент пристигна време и на процедура да покаже какъв брой доста го харесва, написа Time. Забъркването на алкохолното пиво бе част от програмата на музикален фестивал.

 Снимка 359639

Цялостното тегло на коктейла е половин звук без литър (132 галона). Това накара журито от комисията на Гинес да оцени, че върхът е усъвършенстван и новото достижение за максимален коктейл от джин и сок към този момент е записано против името на Снуп Дог.

Освен да забърква големи алкохолни напитки, в последно време рапърът обича и да готви . Дори показа, че това е новото му занимание, а искрата в него е запалила близката му другарка Марта Стюарт.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР