Рапърът-милионер Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова

...
Рапърът-милионер Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова
Коментари Харесай

Криско крие децата си


Рапърът-милионер Кристиан Талев – Криско и жена му Цветелина Петрова са решили да са по-дискретни във връзка с децата си. За разлика от други известни персони, те не желаят да демонстрират наследниците си в общественото пространство и ревниво пазят персоналния си живот.

„ Когато пораснат, дано да се демонстрират, в случай че желаят. Сега са още дребни и избираме да ги опазим! ”, разяснява габровецът. Рапърът има щерка на име Амая, която скоро ще навърши 3 години, и наследник Даниел, който се роди през месец март предходната година. Родителите на хлапетата отхвърлят да пускат техни фотоси в мрежата и да популяризират детски артикули на техен тил. Изтичали са единствено броени снимки на момиченцето, само че не и на момчето.

Половинката на Криско – Цветелина Петрова, изцяло го подкрепяла в решението да държат децата надалеч от обществените мрежи и показаността. През последните месеци красивата танцьорка и мъжът й имаха много търкания, само че тъкмо по този въпрост са постигнали единодушие. Неотдавна двамата бяха пред разлъка, но очевидно са съумели да създадат компромис и да продължат живота си дружно.

Хора от обкръжението на Талев настояват, че той се е изпокарал съществено с Цвети още през предишното лятото. Конфликтите почнали след раждането на бебето Даниел. Петрова била извънредно изнервена около двете дребни деца, а рапърът не й е оказвал огромна поддръжка, тъй като или ходел по участия, или  имал други занимания за свободното си време. Не е ясно дали е бил намесен трети човек във връзката им, само че съгласно осведомени по-скоро се касаело за проблеми от различен темперамент.

Изпълнителят на шлагера „ Шапка ти смъквам ” нееднократно е разказвал за началото на любовта си с кръшната Цвети. Запознали се на фотосите на негов видеоклип. По това време хубавицата се изявявала като танцьорка. Тя работела още и като стюардеса, съвместявайки двете специалности. Дори имала проекти да се откри в Дубай, само че Талев я убедил да се върне в родината, с цел да бъдат дружно.

Сега Петрова твърди, че желае да се отдаде на фамилията. Тя няма желание да се връща на работа. Животът с Криско доста я трансформирал и кълченето в нищожно облекло към този момент не е измежду целите й. „ Беше прекрасен интервал от моя живот, само че в този момент съм друг човек и ме вълнуват други неща! ”, безапелационна е младата майка, която изцяло е загърбила нощния живот.

Преди да се залюби с Цвети, Талев излизаше с плеймейтката Ася Капчикова. Говори се, че тя неведнъж му слагала рога и това го подтикнало да я разкара. За да му отмъсти, русокоската стартира да подмята в свои изявленията, че рапърът е бисексуален и го подозира, че спи с мъже. Намекна, че знаела за негова спекулация с Миро от „ Каризма ”. Даже се изцепи, че той в никакъв случай не я е удовлетворявал в леглото. По думите й сексът им се случвал толкоз рядко, че им се събирали не повече от 4 пъти в месеца.

Хора от обкръжението на Криско издават, че думите на някогашната му Ася, която с днешна дата е майка на 3 деца, в действителност го жегнали. Оттогава те са в ледени връзки, а в случай че инцидентно се засекат някъде, даже не се поздравяват.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР