Рапърът Lil Jon започва деня си, като казва три утвърждения

...
Рапърът Lil Jon започва деня си, като казва три утвърждения
Коментари Харесай

Lil Jon заменя спокойствието със спокойствие с новия албум Total Meditation

Рапърът Lil Jon стартира деня си, като споделя три утвърждения на себе си: „ Щастлив съм. Здрав съм. В мир съм. “ Практиката не е просто табиет, а трансформиращ миг в живота на рапъра.

„ Бих казвал тези утвърждения всеки ден “, сподели той. „ През целия ден, преди да заспя, в случай че затварям очи, това е и времето за медитация, когато се унесете. И тези утвърждения оказват помощ. И медитацията ми оказа помощ да придобия по-положително мислене, “ сподели той.

В неочакван завой от присъщия му южняшки жанр " crunk ", рапърът, диджей и продуцент неотдавна издаде нов албум, озаглавен " Total Meditation ". Албумът, включващ ръководени медитации и мантри, озвучени от самия Lil Jon, има за цел да предложи на слушателите пътешестване към спокойствието и мира, внезапен контрастност с неговите енергични празненство химни.

Целта на 52-годишния мъж е да води слушателите до място на мира и успокоение и да предложи ходатайство за „ всеки аспект “ от нечий живот. Преминаването към медитация и интроспекция пристигна пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР