Рапърът Кристо пак е подлъгал млада моделка да му се

...
Рапърът Кристо пак е подлъгал млада моделка да му се
Коментари Харесай

Педофил ли е Кристо? Новата му изгора е малолетна, а разликата им е 20 години

Рапърът Кристо отново е подлъгал млада моделка да му се върже на акъла! 5 години той и потърпевшата при злополуката с Дивна моделка Кристин Илиева бяха дружно, въпреки че разликата сред тях беше 14 година! Сега рапърът е с… деветокласничка, с което контрастът във възрастите се повишава на 20 година, написа " Хот Арена ".

Христо Балабанов, както е същинското име на музиканта, се е погрижил на никое място в интернет да не написа по кое време е роден. Прости сметки подсказват, че е на 35 лазарника! А новата му възлюбена е на скромните 15-16 години, на каквато възраст беше и Кристин, когато той се влюби в нея. Да, но в този момент Илиева е на 21 години, до момента в който новата му госпожица го изпраща непосредствено в описите с педофили.
След като моделката Илиева порасна, разбра, че Кристо е податлив ревниво да задушава дамата до себе си и небрежно му би шута. Може би по тази причина избира толкоз младички половинки, с цел да могат по всякакъв начин да го търпят.
Новото момиче се споделя Кристина Георгиева, а той не приказва доста за аферата си с нея. Тя се появява и във видеото към последната му ария „ Няма нищо невероятно “. Деветокласничката обаче няма желание да крие връзката си с чичкото и не стопира да качва общи фотоси в профила си в Инстаграм. Под фотосите се появи коментар „ Остави някоя млада красива манекенка Криси и за нас, де “, с което го бъзикат, че Кристо все случва на гаджета с идентични имена.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР