Рапърът Кание Уест реши да се преименува, като вече ще

...
Рапърът Кание Уест реши да се преименува, като вече ще
Коментари Харесай

Кание Уест реши да се преименува

Рапърът Кание Уест реши да се преименува, като към този момент ще се споделя Ие. Той разгласи това в Twitter, като написа следното: " Съществото познато публично като Кание Уест. Аз съм Ие ", заяви BBC, представена от БГНЕС.
Рапърът, който е на 41 години, употребява този прякор от известно време и даже го употребява като заглавие на осмия си албум, който излезе през юни тази година.
Тази смяна идва малко преди неговото присъединяване в Saturday Night Live, където се чака той на да показа новия си албум Йандхи (Yandhi). Изпълнителят замества певицата Ариана Гранде в предаването, тъй като тя анулира наличието си заради прочувствени аргументи.
Освен, че е редуциране на настоящето му име, Уест счита, че думата има изключително религиозно значение за него. " Вярвам, че " ие " е най-често срещаната дума в библията и значи " ти ", сподели рапърът при свое изявление по-рано тази година, разяснявайки името на албума си.
" Така че аз съм ти, аз съм нас, то е нас. То стартира от Кание, което значи единственият до просто Ие, което е отражение на нашето положително, неприятно и комплицирано всичко. Албумът е повече като отражение на това кои сме ние ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР