Рапърът Кание Уест, който преди месеци съобщи, че се кандидатира

...
Рапърът Кание Уест, който преди месеци съобщи, че се кандидатира
Коментари Харесай

Кание Уест уринира върху наградата си Грами

Рапърът Кание Уест, който преди месеци заяви, че се кандидатира за президент на Съединени американски щати, изхвърли статуетката на „ Грами “ в тоалетната и уринира върху нея.

Съпругът на Ким Кардашиян продължава със серията си притеснителни и шокиращи изявления в профила си в Twitter. Една от тях е видео, в което музикантът се облекчава по дребна потребност върху статуетката му от премиите „ Грами “, изхвърлена в тоалетната. В надписа към видеото Уест съобщи, че няма да спре дотук.

Trust me... I WONT STOP

— ye (@kanyewest)

С този запис Кание продължава поредност от туитове, предизвикващи смесена реакция у почитателите на рапъра. Например през вчерашния ден той разгласява фотография от вкъщи си с портрет на Владимир Путин, а преди този момент се назова новия Мойсей.

Преди дни Кание се разгласи срещу методите, по който музикалната промишленост и по-конкретно продуцентските компании експлоатират музикантите, като стига до там да съобщи, че те поробват изпълнителите. Той разгласява всичките контракти, които е сключвал с една от най-големите компании в света и прикани свои сътрудници в промишлеността да го поддържат като се откажат от продуцентите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР