Рапърът Кание Уест е бил ударен с нападение и обвинения

...
Рапърът Кание Уест е бил ударен с нападение и обвинения
Коментари Харесай

Кание Уест „обвинен в побой, след като мъж се опита да грабне Бианка Сенсори на улицата“

Рапърът Кание Уест е бил ударен с нахлуване и обвинявания в побой, откакто атакува някой, който е поставил ръка на брачната половинка му, Бианка Сенсори, съгласно отчети.

Източници от правоохранителните органи споделиха на TMZ, че полицията проверява скандалния музикант, който законно се преименува единствено на Йе преди няколко години, откакто се допуска, че е блъснал мъж в лицето късно вечерта във вторник.

>

Твърди се, че неназованият мъж е бутнал или сграбчил Бианка, разгневявайки артиста на All of the Lights и го карайки да отмъсти. Няма повече детайлности за хипотетичното нахлуване, нито формалният статус на случая — единствено че се проверява от полицията, която схваща и двете страни на историята.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Бианка Сенсори шокира с голо облекло в Дисниленд, до момента в който почитателите на Кание Уест се питат по какъв начин е влезнала

Съобщено е, че нито една от страните не е била ранена, или най-малко индивидът, който Кание е упрекнат в удряне, не е потърсил здравно лекуване след случая....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР