Рапърът Кание Уест бе санкциониран с блокиране на акаунта му

...
Рапърът Кание Уест бе санкциониран с блокиране на акаунта му
Коментари Харесай

Инстаграм блокира Кание заради расистки обиди

Рапърът Кание Уест бе глобен с блокиране на акаунта му в обществената мрежа Instagram за 24 часа за нарушаване на политиката ѝ за език на омразата и тормоз, заяви Ройтерс, като цитира изказване на представителя на компанията-майка " Мета Платформс инк ", предава Дарик.

Платформата е изтрила изявления от акаунта на 44-годишния рапър, излиза наяве от изказване на представителя Джо Озбърн, изпратено по имейл до Ройтерс. В момента в профила на Кание няма нито една обява. През последните седмици той публикуваше и триеше часове по-късно фотоси и видеа от акаунта си, като някои от тях бяха скрийншотове на персонална връзка сред него и някогашната му брачна половинка.

Уест, чието публично име към този момент е Йе, няма да може в продължение на 24 часа да разгласява, разяснява и да изпраща персонални известия от акаунта си в Instagram. Озбърн добави, че в случай че звездата продължи да нарушава политиката на мрежата, ще последват още наказания, в това число и цялостно заличаване на профила му.

Представители на Уест до момента не са дали отговор на питане на Ройтерс за коментар.

Според обява във " Варайъти " Уест е отправил в Instagram расови обиди към комика и ефирен водещ Тревър Ноа, който коментирал конфликта сред Уест, който е някогашен брачен партньор на риалити звездата Ким Кардашиян и приятеля ѝ Пийт Дейвидсън, който е комедиант в телевизионното шоу " На живо в събота вечер ".

Публикацията на Йе е изтрита. От " Мета " отхвърлиха детайлности за обявата и по какъв начин тя нарушава политиката им за език на омразата.

Тревър Ноа направи коментар по-рано тази седмица за обстановката сред някогашните съпрузи: " Може да не ви е изключително мъчително в този момент за Ким, тъй като тя е богата и известна. Но това, през което тя минава е ужасно за гледане и дава светлина на това, през което толкоз доста дами минават, когато решат да си тръгнат (от токсична връзка). "

ТВ водещият прибавя: " Това, което виждаме в този момент, е че една от най-влиятелните, от най-богатите дами на света, не може да спре някогашният си да ѝ написа, да я тормози, да я преследва. " - сериозен проблем, с който се борят стотици дами по целия свят, които нямат опциите, нито пък въздействието или вниманието, с което разполага Кардашиян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР