Рапърът Ицо Хазарта изказа своето мнение за решението на правителстовото

...
Рапърът Ицо Хазарта изказа своето мнение за решението на правителстовото
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с остра критика към Борисов относно 5-те заплати за музикантите

 Рапърът Ицо Хазарта изрече своето мнение за решението на правителстовото да раздаде по 4350 лв. на 1000 български музиканти, т.е по5 минимални работни заплати.  Ето мнението му,  което е постнал в страницата си във фейсбук:

Идеята за разпределяне на по 4350 лв. на към хиляда български музиканти е безусловно несправедлива и неприятна. Компенсации (а не " помощи " ) за 2020 година би трябвало да бъдат отпускани съгласно приходите, които музикантът е заявил и съгласно налозите и осигуровките, които е платил през последните една, две или три години.

Нищо заслужено няма в това да приравниш хитреца, който крие 90% от приходите си, с някой, който дава десетки хиляди левове на страната всяка година. Вярвам, че държавното управление има интерес да подтиква всеки човек да заплаща налози върху действителните си приходи и считам, че в този момент е идеалният миг да го покаже.

Относно наложителната квота за лъчение на българска музика в медиите – това постоянно е бил избавителният пояс на всички некадърници.

Подобна квота би имало логичност да се приложи само в държавното радио и в Българска национална телевизия. Изключително непочтено е да бъдат принуждавани частни медии да излъчват нещо, което не желаят.

Като не умееш да направиш хубава ария – дай да създадем закон, с който да ни въртят тъпотиите по радиа и малките екрани.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР