Рап парче подариха младежи от Крим за рождения ден на

...
Рап парче подариха младежи от Крим за рождения ден на
Коментари Харесай

Пиано, сладолед и как изплашил Меркел с кучето си: Владимир Путин на 69

Рап парче подариха младежи от Крим за рождения ден на Владимир Путин. То се споделя " Благодаря за мира! " и е написано особено за съветския водач, който навърши 69 година през днешния ден. Групата е снимала и клип, в който се виждат графити с Путин от разнообразни кътчета на Кримския полуостров, който Русия анексира от Украйна.

Един от изпълнителите на песента - Влад Молчанов разкрива пред " Телеканал Крым 24 ", представен от ТАСС, какво ги е въодушевило да посветят рап парче на Путин.

" Владимир Путин за Крим е повече от супергерой. И думите, които звучат в песента, са написани от чисто сърце. Надвам се, че нашият кримски привет ще се хареса на Владимир Владимирович ", споделя още момчето. В текста на рапа се приказва по какъв начин Путин " не спи до зори ". " Знам, че е мъчно, само че не си самичък ", гласи още текстът, а рефренът е заглавието " Благодаря за мира ". Видеоклипът е сниман в арт пространството " Таврида ".



Поздрав за рожденика, който през днешния ден навършва 69 години, насочи и съветският патриарх Кирил.

От Кремъл към този момент оповестиха, че Путин ще отпразнува рождения си ден в стеснен фамилен кръг, а денем ще има нормалната работна стратегия. В чест на персоналния празник на съветския президент ТАСС излезе с голям етюд, отдаден на навиците, обичаните неща и известните цитати на Путин.

" Това е Путин, той не спи ", е заглавието на обявата, която разкрива кои са обичаните храни, питиета, спортове и навици на съветския президент.

Въпреки че още през 2002 година Путин признава " Всичко мога да изпия ", се знае, че избира чая пред кафето, както и мая - пред кефира. Путин пие постоянно отвари от билки и треви от Алтай и Сибир.

Признава, че обичаното му питие е радербергското, от което даже Ангела Меркел му е изпращала за подарък. Но не крие, че в последно време отбягва да пие бира, тъй като прави стомах.

 Снимка: AP/БТА

С Меркел Путин има и конфузна преживелица от 2007 година, когато взема решение да заведе на срещата с нея обичаното си куче - лабрадора Кони. А както се схваща след това, канцлерката на Германия се опасява от кучета.

" Нищо не знаех за това. Точно противоположното, искаше ми се да направя нещо прелестно, когато й покажа моето куче ", разяснява Путин. Прессекретарят му Песков споделя, че президентът обича животните, само че в никакъв случай не е виждал при него котки, за разлика от кучетата. Обича и конете, макар че е падал нееднократно при езда.

И в случай че не си пада по домашните котки, то техните сродници от дивата природа - тигрите, са му уязвимост. Руският президент интензивно взе участие в плана за възобновяване на популацията на амурските тигри и в опит, отдаден на опазването на жеравите. Всеизвестно е също, че стопанинът на Кремъл обича да лови риба, нормално в Сибир.

 Снимка: Пресс-служба президента РФ

Форма поддържа първо с извършения, а след това и с дължини в басейна. Известно е, че президентът е занаятчия на спорта по джудо и самбо, само че също така кара алпийски ски и фрирайд. Всеизвестно е какво е упражнявал Путин - той е занаятчия на спорта по джудо и самбо, само че чак на 60 години се качва на зимни кънки, с цел да се научи да играе хокей на лед. В началото даже не е можел да се задържи на тях. " На игра слабея по 1,5-2 кг ", споделя Путин.

 Снимка: GettyImages

В очерка се споделя още за обичаната му храна и питиета.

Сред тях са плодовете и зеленчуците, изварата и медът, а заран закуска с каша, нормално елда, грис или оризова. Путин не си пада по сладкото, само че обожава сладоледа и обича да прави салата по своя рецепта. Пред месото избира рибата.

Относно физическата форма, президентът споделя: " Имам си общо предписание, можете да го наречете диета, може и да не го наречете: всичко е потребно с мярка ".

Публикацията разказва, че Путин обича да чете исторически книги и записки, а сериалът от 1968 година " Щит и меч " го е въодушевил да стане шпионин и да мине през школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР).

На въпроса " какво вършиме в свободното време ", съветският президентът дава отговор: " Работя ".

" Това е Путин, той не спи, той работи ", майтапи се с това неговият прессекретар Дмитрий Песков. Самият Путин обаче признава, че му е мъчно да става рано и 5,5-6 часа сън не му стигат. На масата до него постоянно има томче на Лермонтов, впечатлен вечно е от " Война и мир " на Лев Толстой. " Още от детството си още обичам Ръдиърд Киплинг ", разкрива самият Путин.

Руският президент няма музикално обучение, само че свири на пиано и в негово осъществяване може да се чуят обичани съветски песни. Според националния актьор на Руската федерация Сергей Ролдугин Путин може да изсвири без ноти първата въведения от " Добре темперирано пиано " на Бах.

Самият Путин споделя, че харесва всякаква музика, стига да е надарено композирана, само че не си пада по хеви метъла, който му идва по-тежка музика. Предпочита класиката, само че папийонка поставя извънредно рядко - единствено на приема на английската кралица.

" Слушам всеки ден - Рахманинов, Бах, Бетховен, Моцарт, Чайковски ", разкрива Путин. От актуалните реализатори обичани са му музикантите от " Любэ ". " Момчетата пеят за нас, за нашия живот, вършат го съобразително, на понятен език ", изяснява президентът.

" Най-големият грях - това е измяната ", счита Путин. " Това е най-мерзкото закононарушение, което мога да си показва ", безапелационен съветският президент и разкрива, че единствено това не може да елементарни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР