Рано тази сутрин първият пряк полет от България до Сейшелските

...
Рано тази сутрин първият пряк полет от България до Сейшелските
Коментари Харесай

Първи директен полет от България до Сейшели

Рано тази заран първият директен полет от България до Сейшелските острови със 175 пасажери на борда кацна на интернационалното летище в столицата Виктория. Посрещнаха ги представители на сейшелското Министерство на външните работи и туризма, туроператори и представители на хотелски вериги.

Полетът се осъществя от самолетна компания Bulgaria Air, съобщи dnes.bg.

При отпътуването на летище София пасажерите бяха приветствани от господин Максим Бехар, почетен общоприет консул на Република Сейшели в България, и получиха от него специфична членска карта за клуб „ Приятели на Сейшели в България “.

„ Летище София е повече от писта и терминали, ние се стремим да разпространяваме дестинация България и всекидневно да разширяваме мрежата от полети “, показа Хесус Кабайеро, изпълнителен шеф „ СОФ Кънект “.

Втория под наем полет до Сейшелите е към този момент напълнен. Той излетява от София на 25 февруари. Екзотичната страна стана все по-популярна измежду българите, които в този момент ще бъдат доста улеснени при пътуването си до там. Те се позволяват единствено с отрицателен PCR тест, без условие за карантина.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР