Рано сутринта на Великден премиерът в оставка Бойко Борисов отиде

...
Рано сутринта на Великден премиерът в оставка Бойко Борисов отиде
Коментари Харесай

Борисов за Радев и Слави: Прости им, Господи/ВИДЕО/

Рано сутринта на Великден министър председателят в оставка Бойко Борисов отиде в Семинарията. Той съобщи, че е доста удовлетворен от ремонтните действия и добави, че единствено това да е направил кабинетът му по време на мандата си, рак ще е удовлетворен. След това Борисов направи политически мнения.

" Крещящо е към този момент мълчанието на кандидат-президента Радев, на Слави Трифонов, на Христо Иванов. За Българска социалистическа партия да не приказваме ", сподели Борисов във връзка неналичието на реакция за общата позиция на Европейски Съюз против решението на съветските управляващи да забранят влизането на осем жители на Европейски Съюз на територията на Руската федерация. Държим на европейската взаимност, разгласи още водачът на ГЕРБ.

" Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, с цел да могат да свършат работа на кандидат-президента Радев. Сега ни споделят, че продължаваме да управляваме. То е казано: „ Прости им, Господи, те не знаят какво вършат “ “, разгласи още Борисов.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР