Рано сутринта на 20 ноември започва - едно от дългоочакваните

...
Рано сутринта на 20 ноември започва - едно от дългоочакваните
Коментари Харесай

Утре е Черният петък на eMAG

Рано сутринта на 20 ноември стартира - едно от дълго чаканите шопинг събития на сезона, даващ начало на огромните празнични отстъпки. За акцията известната платформа за онлайн извършване на покупки се е подготвила с над 350 000 продукта на склад и спомагателни 180 000 предложения от нейните Маркетплейс сътрудници.

Традиционно, eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Интересът към акцията нормално е доста огромен, като предходната година да вземем за пример единствено за 1 минута е имало регистрирани 1040 поръчки. Очакванията за това издание на са да е още по-успешно, поради повишената известност на електронната търговия в подтекста на световната пандемия.

Ето за какво, с цел да успеем да вземем мечтаните артикули, би трябвало да сме съобразителни, защото броят им е авансово избран и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите.

За да ни оказват помощ да финишираме сполучливо във виртуалния шопинг, от eMAG дават потребни препоръки и разкриват някои от техните Black Friday предложения. Ако измежду тях има нещо, което планирате да поръчате, добре е авансово да го добавите в листата си с " обичани " на уеб страницата. Същото важи и за останалите артикули, които ви интересуват и ще желаете да разберете елементарно дали са измежду офертите на акцията, когато тя стартира. Освен това се уверете, че информацията за доставка и заплащане в акаунта ви е цялостна и вярна - запазете авансово данните на вашата карта и обичаното си място за доставка. Инсталирайте и мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, за разберете, когато стартира .

Ето ги и определените Black Friday предложения, които eMAG разкрива авансово. При отваряне на линковете се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията, а посочените цени ще са годни на след старта й.
Смарт часовник - Black Friday цена 299,99 лева LEGO® - Black Friday цена 39,99 лева Дамски часовник - Black Friday price BGN 87,99 Спален комплект - Black Friday цена 22,99 лева Пелени - Black Friday цена 45,99 лева Тиган - Black Friday цена 9,99 лева


eMAG са подготвили и още една изненада за своите клиенти - дрон, електрическа тротинетка, преносим компютър Ultrabook APPLE MacBook Air 13, фотоапарат, пречиствател за въздух и 20 ваучера на стойност по 99 лева За страхотните награди автоматизирано взе участие всеки, който в деня на акцията направи поръчка за най-малко 25 лева, заплати с карта и съобщи доставка до куриерски офис или до шоурума на компанията за артикули, предлагани от eMAG (а не от техни Маркетплейс партньори).

Материалът е възложен от Емаг.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР