Рангел Бизюрев, издирван за убийството в пловдивското село Цалапица на

...
Рангел Бизюрев, издирван за убийството в пловдивското село Цалапица на
Коментари Харесай

Таткото на издирвания за убийство Рангел живее в Германия, май се крие при него

Рангел Бизюрев, търсен за убийството в пловдивското село Цалапица на 24-годишния Димитър Малинов, е изхвърчал от София  на 24 юли рано сутринта и е кацнал в Германия.

Бащата на Рангел -  Иван Бизюрев, от години живее в Германия. От фотосите в профила му се вижда, че синът му постоянно му гостувал в Германия.  

Срещу него е повдигнато задочно обвиняване за жестокото ликвидиране на Димитър. Полицията търси Рангел Бизюрев с европейска заповед за арест. Властите настояват, че хипотетичният причинител е излязъл от страната през летище София на 24 юли. Самолетният му билет бил закупен преди убийството.

Тамошните управляващи са известени за случая. Изпратени им са нужните документи по следствието.

Тялото на 24-годишния Димитър Малинов беше намерено заровено под строителни боклуци на към 1 км от последните постройки в село Цалапица. По данни на прокуратурата жертвата и хипотетичният палач се познавали от години. Преди време обаче връзките им се влошили, а казусът сред тях бил финансов. Предполага се, че става въпрос за обезпечение при изтегляне на заем.

Младежът изчезна преди седмица, откакто гостувал на майка си. Основната версия, по която работят проверяващите, е ликвидиране.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР