Рамона Алексеева спечели първо място на турнира от серията Киндер+

...
Рамона Алексеева спечели първо място на турнира от серията Киндер+
Коментари Харесай

Русенче спечели турнир от серията Киндер+ за деца до 10 години

Рамона Алексеева завоюва първо място на шампионата от серията Киндер+ до 10 години . Той беше проведен от Търговска колегия „ Русе “ със съдействието на Община Русе.

На кортовете в Парка на младежта възпитаничката на Търговска колегия „ Приста “ надделя Никол Бюлбюлева от „ Свиленград “ с 4:0 гейма . Тя се класира за идващия стадий, на който ще се реши кой ще е българският представител на интернационалните финали в Испания. Бронзът сграбчи Ния Синганова от „ Августа Траяна “.

При момчетата златото завоюва Теодор Козлуджов от Търговска колегия „ Локомотив 1924 “ Пловдив. Втори се класира Златомир Райчев от „ Авеню “ Бургас, а трети стана Андрей Андреев от „ Хемус “ Велико Търново.

Заместник-кметът Златомира Стефанова награди първенците . Тя им пожела да бъдат все по този начин отдадени на тениса и да реализират още доста триумфи на национално и международно равнище.

За поредна година регионалният град е хазаин на шампионати от веригата Киндер+ , като през септември Търговска колегия „ Приста “ също ще провежда кръг от него.

Регламентът включва състезатели сред 9 и 12 години от 10 страни , състезаващи се на локално равнище. Целта е да се излъчат представители за интернационалните финали, които ще се проведат от 30 октомври до 2 ноември, в „ Рафа Надал Академи “ в Майорка.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР