Rambam Healthcare Campus (Рамбам) в Хайфа, Израел стартира клетъчна система

...
Rambam Healthcare Campus (Рамбам) в Хайфа, Израел стартира клетъчна система
Коментари Харесай

Израелските компании Elbit Systems и Rambam Healthcare Campus се обединиха в прилагането на иновативни технологии за борба с корона вируса

Rambam Healthcare Campus ( " Рамбам " ) в Хайфа, Израел започва клетъчна система за ръководство и надзор EX-TEAMS, която е създадена взаимно с Elbit Systems. EX-TEAMS е система за ръководство и надзор на Elbit Systems. Тя е модифицирана през последните седмици за ръководство и надзор на медицинските служащи и пациенти. Развитието на системата се управлява от доктор Орен Каспи от Rambam и екип от Elbit Systems.
Системата EX-TEAMS е конфигурирана към този момент на персоналните клетъчни телефони на над 100 медицински експерти, които непосредствено дават грижи на пациентите с корона вирус. Системата усъвършенства доста опциите на екипите. Намеренията на Rambam са да разшири системата, обхващайки повече от 1000 чиновници.
" Успешната битка с ковид изисква взаимни старания и мулти-дисциплинарно съдействие, сред хай тех специалисти и медици ", означи доктор Каспи, добавяйки " предизвикателство е внезапното увеличение на броя на пациентите и леглата, в допълнение затруднение е незадоволителния медицински личен състав, който работи във високо рискова и шумна среда. Справянето с сходно комплицирано предизвикателство демонстрира неефективността на обичайните способи за ръководство, връзка и съгласуваност (PA система, пейджъри, уоки токи). Ефективният отговор на такова предизвикателство за ръководство и надзор е от решаващо значение. Необходимо е използването на усъвършенствана и потвърдена военна технология за ръководство и надзор. "

EX-TEAMS е клетъчно облачно-базирано приложение, конфигурирано на персоналните мобилни телефони на екипите, които работят в областта на опазването на здравето. То разрешава да се ръководят задания, изпълнявани от доста разнородни чиновници, работещи на разнообразни места. Приложението, отразява в действително време цялостна картина на всички интервенции и потребностите в границите на здравния лагер. EX-TEAMS обезпечава продан на персонални и групови гласови данни и видео връзки, които се ръководят безпроблемно и са предпазени. Системата разрешава също по този начин обработка на документи без писане. Системата слага цели в напъните за реагиране, дейно разпределя работната мощ и активите и бързо прави оценка разпределението и разполагането на екипи в изключителни обстановки. Цялата излъчена информация е криптирана, поддържайки сигурност и лекарска загадка. EX-TEAMS може да бъде внедрена в границите на няколко дни, които не се изискват нито вложения в ново съоръжение, нито промени в съществуващи информационни и ИТ мрежи.
Майкъл (Мики) Халбертал, общоприет шеф на кампуса Rambam Health Care Campus, съобщи: " Ситуацията с Коронавируса е война, в която в никакъв случай не сме се били преди. Ние сме насърчавани да получим огромна помощ от съдружниците в израелските високотехнологични компании, които ще ни разрешат да се оправим и да надделеем. В идващия стадий, през който ще би трябвало да осигурим грижи на огромен брой пациенти, ефикасното ръководство и надзор на медицинския и логистичния личен състав ще даде разликата сред неуспех и триумф. Невероятната дарба на Елбит да ни даде печелившо софтуерно решение е образец за неповторимия потенциал на израелските високотехнологични компании за адаптиране и победа. "

Хаим Делмар, общоприет управител на Elbit Systems C4I и Cyber, разяснява: " Ние сме горди да можем да прилагаме усъвършенствани и потвърдени на бойното поле софтуерни благоприятни условия, с цел да подобрим интервенциите на медицинските центрове и съпътстващите организации, които са на фронтовата линия в битката против корона вируса. Благодаря на екипа на Rambam за съдействието. "
За Rambam:
Rambam Health Care Campus е образователен медицински център с 1000-легла. Обхвата на пациентите е разнороден. Rambam е главният медицински център за Северен Израел, като към него са включени 12 районни лечебни заведения и мироопазващи сили, ситуирани в района. Центъра обслужва повече от два милиона локални поданици и други, посочени от Израел, Средиземноморския район и света. Rambam е стратегически ситуиран в Хайфа на брега на Средиземно море и играе значима роля в опазването на здравето на жителите на района, в допълнение към приноса си към стопанската система на северен Израел.
за Елбит Системс:
Елбит Системс е интернационална високотехнологична компания, занимаваща се с необятен набор от отбранителни и търговски стратегии в целия свят. Компанията, която включва Elbit Systems и нейните дъщерни сдружения, оперира в региона на галактически стратегии, сухоземни и военноморски сили, системи за ръководство и надзор, връзки, разследващо наблюдаване и разузнаване ( " C4ISR " ), безпилотни летателни системи, хай-тех електро-оптика, електро-оптични галактически системи, сигнални разследващи системи, бази данни и информационни системи, радиостанции и кибер - основани системи и муниции. Компанията се концентрира и върху модернизирането на съществуващи платформи, създаването на нови технологии за защита, сигурност на страната и търговски приложения и даване на редица услуги за поддръжка, в това число системи за образование и симулация.
За спомагателна информация посетете: https://elbitsystems.com/, следвайте ни в Twitter или посетете формалния ни Фейсбук, YouTube и LinkedIn Channels.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР