Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха родители, видя kliuki.ws. Тв

...
Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха родители, видя kliuki.ws. Тв
Коментари Харесай

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха родители за втори път

Ралица Паскалева и Теодор Салпаров станаха родители, видя kliuki.ws. Тв водещата на „ Игри на волята ” и волейболистът посрещнаха на бял свят второто си общо дете. Само преди броени минути стана ясно, че Ралица и Теодор са станали родители на момченце.

Водещата и нейният обичан към този момент имат едно дете – 5-годишния Максим. За Ралица това е второ дете, до момента в който за волейболиста е трето. Той има 15-годишен наследник от предходна връзка.

Припомняме, че Ралица заяви на своите почитатели хубавата вест, че ще става майка на повторно с кадър от фамилната им отмора с Теодор през юни като написа „ 1 + 1 = 4 ”.

Засега новината, че тв водещата и нейният обичан са станали родители са съобщили единствено съотборниците на волейболиста, които пожелаха на момченцето да бъде „ крепко и щастливо ”.

Ралица и Теодор не са дали никакви детайлности за появяването на малчугана на бял свят, а почитателите на фамилията към този момент нямат самообладание да схванат името му.

Въпреки че беше в напреднала бременност Ралица не спря да работи и води докрая (наравно с Димо Алексиев) „ Игри на волята ”. Макар доста хора да имаха вяра, че Паскалева ще бъде сменена, откакто схванаха, че е бременна, и на нейното място ще застане друга дама, тя не се отхвърли от мястото си до Алексиев в „ Игрите ”.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР