Ралито на Биткойн (BTC) продължава с пълна сила, като на

...
Ралито на Биткойн (BTC) продължава с пълна сила, като на
Коментари Харесай

Топ 4 крипто акции, които да следите за потенциални печалби

Ралито на Биткойн (BTC) продължава с цялостна мощ, като на 11 март за първи път надвиши границата от $72,000, отбелязвайки исторически връх.

Този напредък се подхранва от ескалиращото търсене на спот фондовете за Биткойн , търгувани на борсата (ETF), и оптимизма във връзка с идното понижаване на лихвените проценти в международен мащаб.

Одобрението на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) на 11 спот Биткойн ETF при започване на януари доста ускори инерцията на пазара на криптовалути, като задачата е да се интегрират цифровите активи в стандартните финанси и да се обезпечи устойчива поддръжка за бранша. Този ход притегли забележителен приток на капитали в Биткойн ETF през последните месеци.

Положителните настроения към Биткойн се разгръщат и върху други съществени криптовалути, в това число Етериум ( ETH ) и Dogecoin (DOGE), като Етериум проби равнището при $4,000.

Друг движещ фактор за продължаващото рали е идното през април халвинг събитие на Биткойн, което ще понижи на половина възнаграждението за рандеман на нови блокове. Исторически видяно, това събитие ускорява недостига, което в композиция със засиленият институционален интерес, се счита, че може да предвижи цената на монетата над $100,000.

Акциите, които съставляват интерес, включват :

NVIDIA Corporation (NVDA) , изтъкнат състезател в производството на полупроводници, означи незабравим триумф, изключително през 2023 година Като водещ снабдител на графични процесори (GPU), NVDA се възползва от процъфтяващия криптоцпазар заради сериозната роля на графичните процесори в центровете за данни, изкуствения разсъдък (AI) и добива на криптовалути. NVDA може да се похвали с предстоящ ритъм на напредък на приходите от 79.2% за настоящата година.

CME Group Inc. (CME) предлага варианти, позволяващи на купувачите да купуват/продават фючърсни крипто контракти на авансово избрани цени и дати. CME дава варианти за Биткойн и Етериум въз основа на своите фючърсни контракти за общоприети и микро-Биткойн и Етериум с паричен сетълмент. CME чака ритъм на напредък на приходите от 3.1% за настоящата година.

CleanSpark Inc. (CLSK) работи като компания за рандеман на Биткойн в Северна и Южна Америка, като употребява центрове за данни, захранвани най-вече с нисковъглеродни енергийни източници. CLSK поддържа добива на Биткойн, като натъртва на финансовата самостоятелност и приобщаване. CLSK чака ритъм на напредък на приходите от 89.2% за настоящата година.

Iris Energy Ltd. (IREN) е компания за рандеман на Биткойн, фокусирана върху построяването, притежаването и употребата на инфраструктура за центрове за данни, захранвана от изобилни и незадоволително употребявани възобновими енергийни източници. IREN чака ритъм на напредък на приходите от 100.1%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР