Ралф Сундберг, който в пияно състояние брутално изрита жената в

...
Ралф Сундберг, който в пияно състояние брутално изрита жената в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова Е Бясна След Това, Което Разбра За Несправедливостта, Която Вбеси България!

Ралф Сундберг, който в пияно положение брутално изрита дамата в хотел в Слънчев бряг, още през вчерашния ден си отпътува за Швеция, без даже да заплати постановената от Районния съд в Несебър санкция. Това стана допустимо, откакто магистратите анулираха мярката му за неотклонение " домакински арест ".

На летището той увери пред публицисти, че ще внесе парите, които счита за задоволително наказване - 16 седмици бил под домакински арест. Според източници на вестник “24 часа ” шведът е побързал да замине незабавно след привършване на делото, защото на 26 септември следобяд група възмутени мъже пробвали да се саморазправят с него в Несебър.

По мотив правосъдното решение Нинова написа в профила си във Facebook:

" И като правист, и като политик знам, че има предписание - правосъдните решения да не се разискват, а да се извършват. Но откакто прочетох новината, че шведът, ритнал камериерката, е наказан на 4500 лева санкция и си е отпътувал, разгласявам, че няма да се преценявам с правила. Аз съм българка и желая да знам името на съдията, унижил достолепието ни, оценил подигравката на безпаметно пийнал чужденец с една българска жена на 4500 лева Искам да знам претекстовете му и да го запитвам - с изключение на закона, какво му приказва съвестта ".

Лидерът на Българска социалистическа партия прикани да й оказват помощ " госпожа Петкова " - потърпевшата камериерка Дияна Петкова, която пък се закани да съди шведа за 50 000 лв..

" Искам да я погледна в очите и да й се извиня ", съобщи Нинова.

Междувременно районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова, разяснява във връзка към момента неплатената от чужденеца санкция:

“Ще си вземем парите, заплащането на административните наказания става по специфичен ред. По закон срокът за непринудено заплащане е 3 дни, след което се издава изпълнителен лист ”.

Ако Сундберг не заплати, сумата ще се търси посредством правосъдна поръчка за взаимопомощ до управляващите в Швеция, обясниха адвокати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР