РакТози месец в семейния ви живот не се предвиждат особени

...
РакТози месец в семейния ви живот не се предвиждат особени
Коментари Харесай

Какво очаква Рак, Лъв и Дева през месец ДЕКЕМВРИ

Рак

Този месец в фамилния ви живот не се плануват особени проблеми. Вероятно ще останете изгубени в старите мемоари за известно време. Тези мемоари ще ви държат носталгични, което ще бъде добре за вас, с цел да поддържате салдото във вас.

Вероятно ще бъдете оценени за вашата упорита работа и може да има покачване на престижа ви в кариерното развиване. Може да получите цялата нужна поддръжка от сътрудниците си. Вашите креативен качества евентуално ще се подобрят.

Месецът евентуално ще бъде неуверен за вас. В началото на месеца може да получите някои благоприятни условия за финансово осъществяване. Възможно е обаче да има растеж на разноските и неприятно ръководство на средствата. Следователно, бъдете внимателни и не харчете пари за ненужни неща.

Лъв

Не очаквайте доста от приятелите и роднините си този месец, тъй като те може да не съумеят да реализират вашите упования и ще се почувствате извънредно разочаровани. За сметка на това в фамилията и в интимната ви връзка нещата ще вървят относително добре.

Избягвайте да вземате работните решения преждевременно, в противоположен случай това може да сътвори неподходящи условия за вас. Въпреки това, прилежната работа върху поставените ви задания може да внесе лъч вяра в живота ви. Чудесен месец, с цел да се концентрирайте върху своите умения.

Ретроградната на Венера може да докара до дефицит на пари или запаси през втората половина на този месец. Избягвайте да харчите охолно за безполезни неща и се пробвайте да запазите една прилична сума за в бъдеще.

Дева

През този месец може да ви се стори, че пристрастеността надвива и блокира романтиката във връзката ви. Това, което би трябвало да извършите е да намерите правилния ключ към желанията на колегата ви.

Възможно е да имате значимо достижение в работата, въпреки да ви се коства малко и нищожно като мащаб. Имайте позитивна настройка, че всичко ще е наред и убеденост в силите си, че ще постигнете триумф.

Не е целесъобразно да си вършиме абонамент, с който непосредствено ще ви взимат пари от банковата сметка всякога. Добре обмислете дали се нуждаете от дадената услуга в дълготраен проект.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР