РакЩе бъдете позитивни и уверени и това може да насърчи

...
РакЩе бъдете позитивни и уверени и това може да насърчи
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец МАРТ

Рак

Ще бъдете положителни и уверени и това може да насърчи някои позитивни събития, предопределени да внесат наслада в живота ви. Опитайте се обаче да не бъдете наивни и да обръщате внимание на думите, изключително през първата част на месеца, тъй като те могат да доведат до странна верига от обстановки, предопределени да доведат до напрежение и спорове в края на март. Вкратце, доста сила, страховит възторг, само че може би и малко комплициране в главите ви.

Лъв

Началото на март ще ви предложи едно непостоянно движение, сред възходи и падения, някои непредвидени, само че и удовлетворяващи обстановки. Вероятно от известно време някак не можете да планирате нещата както би трябвало и животът ви изненадва с непрекъснати обрати. Но не се тормозете, тъй като през втората част на месеца ще имате рекордна умствена зоркост, която ще ви помогне да управлявате добре всяка обстановка. А към края на месеца даже решителността ви ще се увеличи.

Дева

Месецът надали ще стартира добре за вас, тъй като над вас ще витае объркана и двусмислена атмосфера, с която няма да знаете по какъв начин да се справите. Необходимо е да си стъпите крепко на краката, да отделите време за размисъл, да оставите някои обстановки да текат от единствено себе си. Така се обрисува през първата половина на месеца, сетне небето сменя координатите си и мозъкът ви се връща явен и съсредоточен! Следователно връзките ще се подобрят и връзките също ще бъдат по-задоволителни до красивото, позитивно и удовлетворяващо умозаключение за този месец.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР