Ръководството на втородивизионния Добруджа коментира ситуацията пред стадиона в Крумовград,

...
Ръководството на втородивизионния Добруджа коментира ситуацията пред стадиона в Крумовград,
Коментари Харесай

Ръководството на Добруджа с позиция за ситуацията в Крумовград

Ръководството на втородивизионния Добруджа разяснява обстановката пред стадиона в Крумовград, при която последователи на отбора не са били позволени да влязат на стадиона.

Вчера от ФК Крумовград обявиха, че по никакъв метод не са спирали почитатели на гостуващия отбор на поддържат техния обичан тим.

Ето какво написаха от клуба:

" Добруджанци!

Уважаваме правото да Ви осведомяваме за всичко, което се случва към тима и сме го потвърдили!

Искаме изрично да опровергаем обстановката пред стадиона в " Крумовград ", която се тиражира в медийното пространство. Размножават се откровени измислици, като тази за нахлуване и премахване на последователи на ФК Добруджа. Това на практика е невероятно и не е в пълномощията на който и да било, с изключение на на охранителните служби на нашите домакини на стадион " Крумовград ".
 Добруджа остава без агитка след скандал сред почитателите и президента на клуба
Добруджа остава без агитка след скандал сред почитателите и президента на клуба

Сергей Серафимов си служил с способи от мутренското минало

Ако това е станало, то имаме вяра, че е имало явни аргументи за недопускане на лицата. Престъпното държание и експанзията на някои от последователите на ФК Добруджа, които съпътстват футболните ни мачове, са срамни и с изключение на, че са безусловно неразрешени от закона, ФК Добруджа е осъден с големи санкции, наложени от БФС точно поради тях. Трябва ли след всеки мач ФК Добруджа да е санкциониран, поради криворазбраната поддръжка? Не! Изводите си ги направете сами!

Клубът няма да разреши вмешателство на който и да било при установяване на фрагменти за спортно техническия състав, ДЮШ, селекция и други - както е по целия свят. Единствената и съществена задача на почитателите е да поддържат клуба в победи и загуби, а не, водени от личностни несъгласия, да се пожелава " Успех " на противниковия тим.

Начертали сме път за развиване на клуба, а той включва цивилизовано отношение, феърплей, приемливост и най-много работа! Отговорността за това е наша, като първа и единствена цел е опазване професионалния статут на ФК Добруджа.

Настроени сме за борба и желаеме да водиме война дружно за реализиране на задачите!

Само Добруджа!
 От ФК Крумовград отхвърлиха, че не са позволени почитатели на Добруджа
От ФК Крумовград отхвърлиха, че не са позволени почитатели на Добруджа

Нашият Клуб желае да бъде надалеч от въртящите се погрешни клюки, оповестяват от клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР